Yeşil beyazlı formada uzun yıllardır olduğu gibi arkada kısımda Selva, şortta ise İttifak Holding markası Adese yazacak. İmza töreninde Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, desteklerinden dolayı İttifak Holding’e teşekkür etti

İttifak Holding, Konyaspor ile sponsorluk sözleşmesini yenileyerek Konyaspor’un formasına sponsorluğunu devam ettirdi. Atiker Konyaspor ile Konya’nın yerli markası İttifak Holding arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda yapılan imza töreni ile İttifak Holding sponsorluğunu devam ettirdi. Törene Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Holding’in CEO’su Tahir Atila katıldı. Konyasporlu futbolcuların giyeceği formalarda İttifak Holding markalarından Selva ve Adese logoları olmaya devam edecek. Takımın formasında sırt sponsoru olarak Selva, şort sponsoru olarak da Adese yer almaya devam edecek.

‘BİZİ KIRMADILAR, TEŞEKKÜR EDERİZ’

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, Anadolu kulüpleri için sponsorlukların çok büyük önem arz ettiğini ifade ederek İttifak Holdinge teşekkür etti. Kulluk, “Anadolu takımları için sponsorluk anlaşmaları can alıcı bir noktadır. İttifak Holding eksik olmasınlar bizi kırmadılar. Yeni şartlarla yeni görsellerle anlaşmayı kabul ettiler. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

‘KONYASPOR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

İttifak Holding’in CEO’su Tahir Atila ise Atiker Konyaspor’un şehrin bir markası olarak sevdaları olduğunu ve sponsorlukta 5. yıla girdiklerini söyledi. Atila, “Yeni yönetime başarılar diliyorum. Tüm desteğimizle Konyaspor’un arkasındayız. Sponsorluğumuzda 5 yıl oldu. Konyaspor bizim sevdamız aşkımız. İttifak Holding olarak ulusal markamız Adese ve uluslararası markamız Selva ile Konyaspor’un formasında olmaktan geçen sezon çok mutlu olduk ve bu mutluluğumuzu bu sene de devam ettirmek istiyoruz. Konyaspor’un başarısında payımız olsun istiyoruz. Yeşil beyazlı takımımıza inandığımız için arkasındayız. Forması ve stadına sponsor olduğumuz anlaşmanın kulübümüz, taraftarlarımız ve Türk futbolu adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Hilmi Kulluk, imza törenin ardından İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve grubun CEO’su olan Tahir Atila’ya forma hediye etti.

MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim