Haber: Hasan Yıldırım

Atiker Konyaspor'un Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 33.haftasında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçı için yarın şehirden ayrılacak. Geride kalan hafta kendi evinde Sivas Belediyespor'u ağırlayan ve rakibine 1-0 mağlup olarak play-off hedefinden kopan yeşil-beyazlılar, kalan Pendikspor ve Hacettepe maçlarını prestij maçı olarak görüyor. Yavru Kartal, bu karşılaşmalara genç ağırlıklı bir kadro ile çıkacak.

YOLCULUK YARIN

Hafta başından bu yana Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor, bugün yapacağı çalışma ile hazırlıklarının Konya etabını tamamlayacak. Yavru Kartal, akabinde ise yarın sabah saatlerinde İstanbul'a hareket edecek. Yeşil-beyazlılar burada yapacağı ter antrenmanının ardından ise konaklandığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

GENÇLERE FORMA ŞANSI

Ligde kalan 2 maçını prestij olarak gören Anadolu Selçukspor'da, genç oyunculara forma şansı doğdu. Yeşil-beyazlılarda Süleyman Türkeş, Serhat Yazgan, Burak Saban ve Mehmet Emin Güneş gibi isimlerin Pendikspor maçına ilk 11'de başlaması bekleniyor.

SON MAÇ HACETTEPE İLE 

Anadolu Selçukspor, Pendikspor maçının ardından ise kendi evinde oynayacağı Hacettepe maçı ile sezonu noktalayacak. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşma ile birlikte Konya Atatürk Stadyumu'na da veda edecek.

Editör: TE Bilişim