Spor Toto Süper Lig’de heyecan bütün hızı ile devam ediyor. Cumartesi günü evinde Göztepe ile karşılaşan temsilcimiz Atiker Konyaspor, rakibi ile 1-1 berabere kalarak ligde kalma şanısını zora sokmuştu. 36 puana yükselen yeşil beyazlılar olası bir Osmanlı galibiyetinde ligden düşmenin en büyük adayı haline gelecekti. Ancak korkulan olmadı ve Beşiktaş Osmanlıspor’u 3-2 mağlup ederek Konyaspor’u ligde tuttu.

KABUS GİBİ BAŞLADI GÜZEL BİTTT

Beşiktaş-Osmanlıspor maçı Konyapsor için kabus gibi başladı. Henüz maçın başında Serdar Gürler ile  1-0 öne geçen Osmanlıspor iyi oynayan taraftı. İkinci yarı Beşiktaş fırtınası başladı. Siyah beyazlılar Osmanlıspor’un kendi kalesine attığı gol ile beraberliği, Mustafa Pektemek ile de 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Serdar Gürler’in ikinci golü yürekleri ağızlara getirirken, son sözü Vagner Love söyledi.

KONYASPOR LİGDE KALDI

Bu sonuçla Konyapsor ligde kalmayı garantiledi. Osmanlıspor’a karşı ikili averajda üstün olan Konyaspor gelecek hafta mağlup olması, Osmanlıspor’un kazanması durumunda bile ligde kalacak. Herhangi bir üçlü averaj durumunda yine Konyaspor ligde kalan takımlardan biri olacak.

İŞKENCE SEZON SONA ERDİ

Beşiktaş karşısında kazanılan Süper Kupa ile başlayan 2017-2018 sezonu Konyaspor için kabus gibi devam etti. Avrupadan son saniye golü ile elenen yeşil beyazlılar ligde de düşme hattında yer aldı. Taraftarın adeta işkence gördüğü sezon nihayet Vagner Love’un golü ile bitmiş oldu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim