Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor TFF 2. Lig 16.hafta maçında Tokatspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı takım bu zorlu mücadeleyi kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Pilot takımda Kulüp 2. Başkanı Okay Tınkır, Tokatspor maçı öncesi yaptığı açıklamada taraftarı desteğe davet etti. Okay Tınkır, daha yolun başında olduklarını ve teknik heyet ile oyunculara güvendiklerini sözlerine ekledi.

HEDEFLEDİĞİMİZ NOKTAYA GİDİYORUZ

Göreve geldiklerinden bu yana önemli bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Konya Anadolu Selçukspor Kulüp 2. Başkan Okay Tınkır iyi futbol oynadıklarını dile getirerek, “Son haftalarda aldığımız puanlara yenilerini ekleyerek olmamız gereken noktaya doğru koşar adımlarla ilerliyoruz.  Yönetim Kurulumuzun ve Alper Avcı hocamızın göreve gelmesinden itibaren, oynadığımız iyi futbol ile doğru orantılı olarak aldığımız sonuçlar bizi hedeflediğimiz noktaya taşıyor. Atiker Konyaspor kulüp başkanı Hilmi Kulluk ve Yönetimi Kurulunun destekleri ile başta kulüp Başkanımız Zahir Renklibay olmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile mesai kavramı gözetmeksizin yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını alıyor olmak bizi ziyadesi ile sevindiriyor” ifadelerini kullandı.

İŞİN BAŞINDAYIZ!

Daha çok çalışarak ligin ikinci yarısında da çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden 2. Başkan Tınkır, “Ama şunu bilmeliyiz ki daha işin başındayız. Daha çok çalışarak sezon sonunda hedeflenen noktada olabilmek ve esas hedefimiz olan oyuncu hazırlamak anlamında başarılı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Teknik heyetimizin gayretli çalışmaları ve futbolcularımızın özverisi ile yakaladığımız çıkışı sürdürmek için bu hafta iç sahada oynayacağımız Tokatspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor. Rakibimizin ligdeki konumuna bakmadan hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

TOKAT MAÇINA DAVET

Konya Anadolu Selçukspor’da 2. Başkan Okay Tınkır son olarak Konyaspor taraftarını ve futbolseverleri Pazar günü oynanacak olan Tokatspor maçına davet etti. Tınkır, “Her zaman yanımızda olan Konya Spor camiasının desteğine ihtiyacımız var. Eğer pazar günü oynayacağımız maçta tribünleri doldurursak iyi bir karşılaşma izleyip arzulanan sonucu da alacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda ben büyük Konyaspor taraftarımızı, futbolseverleri ve sevenlerimizi Pazar günü saat 13.30’da oynayacağımız müsabakaya davet ediyorum. Birlikten güç doğar ve gün birlik olma günüdür” diyerek sözlerini noktaladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim