Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan İsa Can Bezirci İlköğretim Okulu İzcilik Topluluğu, gönüllü öğretmenlerinin de desteği ile önemli bir yardım kampanyasına öncülük ederken, gösterdikleri örnek davranış ile de takdir topluyor. 

Okul tarafından organize edilen kermes ve çekiliş için okulun izci topluluğu, öğretmenleri eşliğinde esnaf ve vatandaşlara bilet satarak okullarında ihtiyaçları için arkadaşlarına kaynak oluşturuyor. Öğretmenleri ile birlikte 22 Mayıs'ta yapılacak olan çekiliş için kapı kapı dolaşan minik izciler,  vatandaşlardan büyük destek görmesinin yanında takdir de ediliyorlar. 

Hanım Esra Tökeülger ve Fatih Çalışıcı öğretmenlerin büyük desteği ile örnek bir etkinliğe imza atan İsa Can Bezirci İlköğretim Okulu İzcileri, Melih Eren Horozoğlu, Oğuzhan Ateş, Ahmet Öztekin, Sabri Gül, Mustafa Özcan ve Arda Serin, öğretmenlerinin de öncülüğünde böyle bir etkinliğin içerisinde yer almaktan dolayı son derece mutlular.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÇEKİLİŞ DÜZENLENECEK

22 Mayıs'ta yapılacak çekiliş ile biletine hediye çıkan vatandaşlara, öğretmenlerin aralarında topladığı paralar ve gönüllülerin bağışları ile alınan hediyeler verilecek. Biletlerden elde edilecek olan gelir ise okul ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak. Çekiliş sonunda okul öğretmenlerinin kendi imkânları ve bağışlar ile alınan dizüstü bilgisayar, bisiklet, mp3 çalar gibi hediyeler sahiplerine verilecek. 

Kermes ve çekiliş kapsamında satılan biletler ile elde edilecek gelir, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak.

UĞUR ERSOY

Editör: TE Bilişim