Bakkal takımdan futbolculara, şehirden yönetime kadar her konuyu inanılmaz olarak özetledi

Torku Konyaspor'un tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Takımın durumu, futbolcular ve bireysel performanslar, yeni transfer Hleb, yönetim ve Konya ile ilgili pek çok konuda samimi düşüncelerini açıklayan Bakkal, o bilindik üslubu ile Konya ve Konyaspor'u övgü yağmuruna tuttu. İşte Mesut Bakkal'ın inanılmazları… 

KONYA İNANILMAZ GÜZEL BİR ŞEHİR

-Ben daha önce Konya'yı bilmiyordum. Maçlara gidip geliyorduk sadece. Stadyumdan çıkıp hava alanına gidiyorduk. Ama gördüm ki mükemmel bir şehir. İnanılmaç güzel bir şehir. Çok keyifli bir şehir. Hatta ben Alman yardımcımla gezerken o kaldırımları gördü yerden çok az yüksek. Hocam Almanya gibi burası dedi bana. Ancak şunu söylemek zorundayım. Konyaspor ile Konya şehri aynı marka değerinde gitmiyor. Tabi onu biraz bu yönetim ile birlikte öne çekmeye ve marka değerini artırmaya çalışıyoruz. Bu sene bir geçiş dönemi. 

HLEB İNANILMAZ MÜTEVAZİ 

-Hleb bizim marka değerimizi artıracak bir isim. Yalnız şuna dikkat çekmek istiyorum. Bir yerlere gelmek ve bir yerlerde kalmak Hleb gibi mütevaziliği gerektiriyor. Genç oyunculara örnek olacağını düşünüyorum. İnanılmaz mütevazi bir adam. Hleb'i herkes biliyor. Dünyaca ünlü bir futbolcu. Ben ismen Hleb gelsin demedim. Konyaspor'un bu yönde bir çalışması vardı. Transfer ümidi ortaya çıkınca Hleb için bir 'bakalım, araştıralım' demek ayıp olurdu. Tabi Türkiye'deki performansı çok önemli. Ben ona beklentilerimizi anlattım. Çünkü çok büyük umutlarla geldi. Konya şehri havaya girdi. Türkiye sallandı bu transferle. Biz de böyle bir oyuncuyu getirebildiğimiz için çok mutluyum. Gekas ile Hleb beraber oynayacak. Hücum hattı çok geniş üretken bir takım olduk. 

-GEKAS İNANILMAZ ZEKİ BİR OYUNCU

Gekas'ın bir sakatlığı vardı. Biraz da formsuzluk. Ama Gekas çok zeki bir futbolcu. İnanılmaz zeki bir santrafor. Duracağı yeri, koşacağı yeri çok iyi biliyor. Hleb ile birlikte, biraz da asist konusunda sıkıntıyı aştıktan sonra daha fazla gol atacaktır. Amacımız Eskişehir maçındaki futbolu daha kaliteli oyuncularla sahaya yansıtmak ve skor almak. 

-SELİM İNANILMAZ İYİ BİR FUTBOLCU

Defansta bazı eksiklerimiz vardı. Vukovic Uzun süredir takip edilen bir oyuncu. Geriden oyuna topu iyi sokan, ayakları iyi olan bir oyuncu. Hava toplarında bir zafiyetimiz vardı. 1.95 boyunda bir isim. Biraz ağır gibi görünse de nerede duracağını bilen, sert bir oyuncu. Bize faydalı olacağını düşünüyorum. Sakat olan Kokalovic iyileşti. Erdinç var. Selim inanılmaz iyi bir oyuncu. Nazar değmesin milli takım için büyük bir kazanç olacağını düşünüyorum. Böyle olunca da savunma hattımız güçlü bir hale geldi. Ergun benden sonra oynamaya başladı. Sağ tarafta Tolga var genç bir oyuncu. Defansımız şu an iyi

FUTBOLDA İNANILMAZ PARALAR DÖNÜYOR

Ben genç isimlerle uğraşmayı seviyorum. Onlara bir şeyler katmayı çok seviyorum. Konyaspor'un geleceği olan bir grup var. İshak, Recep, Ömer Ali, Selim, Tolga bunlar kesinlikle Konyaspor'un geleceği. Hatta bugün alt yapıdan 3 tane PAF oyuncuyu çağırdım. Türkiye şampiyonu olmuş bir ekibin oyuncuları. Onlarda aramıza katıldı. İşte Hleb'ten, Gekas'tan, Hasan'dan, Djalma'dan bir şeyler öğrenecekler. İnşallah bu sayıyı çoğaltıp kendi bünyesinden yetişmiş oyuncularla başarılı olan bir Konyaspor yaratmak. Çünkü artık futbolda inanılmaz paralar da dönmeye başladı. buna yetişmek zorlaştı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim