2. Lig'de mücadele eden ve sezonun 2. yarısında ligde kalma savaşı verecek olan Konya Anadolu Selçukspor, daha önce anlaşmaya vardığı Hasan Ali Durtuluk, Mustafa Özkaya ve Onur Berber ile imzaları attı. Temsilcimiz imzaların ardına transfer dönemini kapatırken, 2. Yarının ilk maçını beklemeye başladı

Konya Anadolu Selçukspor sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında daha önce anlaşmaya vardığı 6 isimle sözleşme imzaladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin ile Kulüp Menajeri Alim Öztaş'ın katıldığı imza töreni ile Göztepe'den santrafor Hasan Ali Durtuluk ile 1,5 yılık, Kemer Tekirova Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Özkaya ile 1,5 yıllık, Kahramanmaraşspor'dan santrafor Onur Berber ile sezon sonuna kadar, Torku Konyaspor'dan kaleci Oğuzhan Demirci ve Tufan Özbozkurt ile sezon sonuna kadar kiralık ve Ankara Demirspor'dan eski oyuncumuz Onur Uğlu ile sezon sonuna kadar geçerli sözleşmeler imzalandı.

GEREKLİ OLAN TAKVİYELERİ YAPTIK

İmza törenin ardında konuşan kulüp basın sözcüsü Ahmet Eser, teknik heyet tarafından eksik görülen mevkilere gerekli takviyelerin yapıldığı belirterek, "Antalya- Belekte tamamlanan ikinci devre hazırlık kampımız oldukça verimli geçti. Takımımızın ilk devre gösterdiği performans ve kamp çalışmalarımızı sırasında yapılan değerlendirmeler sonucu eksiklerimizi tespit ettik. Teknik Heyetimizin de bu konuda verdiği rapor doğrultusunda eksik gördüğümüz bölgelere gereken takviyeler yapıldı. Bu gün atılan imzaların hem kulübümüze hem de futbolcu kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni sezonlarda da 2. futbol liginde mücadele ederek Torku Konyaspor üst takımımıza futbolcu yetiştirebilmek adına gereken mücadelemizi yapacağız"  şeklinde konuştu.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ BU LİGE TUTUNMAK

Öncelikli olarak lige tutunmak istediklerini ifade eden Eser, bunun için sezon arasında gerekli olan çalışmaları yaptıklarını belirtti. Eser, 2. Yarının ilk karşılaşması olan İstanbul temsilcisi Ümraniyespor maçı ile de yeni bir çıkış yakalamak için Pazar günü sahada olacaklarını belirtti. Eser, "Güçlü takımların yer aldığı ve birçok şampiyon adayının olduğu Beyaz Grup'ta tutunabilmek bizim hedefimiz. Bu doğrultuda yapılanmamız ve çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonunda ikinci yarının ilk maçında kendi sahamızda lider Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Konya'da daha önce lider gelen takımları yenme başarısını göstermiştik. Bu maçı da kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak ve tehlike hattının içinden bir an evvel uzaklaşmak istiyoruz" dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim