Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da ilk resmi transfer gerçekleşti. Yeşil beyazlılar Trabzonspor’dan tecrübeli stoper Uğur Demirok’u renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşıldığı ve hafta başında imza töreni düzenleneceği ifade edildi.

AKSOY: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Atiker Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy Uğur Demirok transferinin bitirildiğini açıkladı. İkinci Başkan Selçuk Aksoy “Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile koordineli yürüttüğümüz transfer çalışmalarında ilk olarak savunmamızın merkezinde forma giyecek olan stoper Uğur Demirok ile her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisi için hafta başında kulübümüzde bir imza töreni düzenleyeceğiz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

SOL BEK TRANSFERİ İLE SAVUNMA TAMAM

Atiker Konyaspor’da Uğur Demirok’un transferi ile savunmadaki eksiklik giderildi. Eren Albayrak dışında bu bölgede kayıp yaşamayan yeşil beyazlılar, Filipovic, Uğur Demirok, Selim, Ali Turan ve Anadolu Selçukspor’dan transfer edilen Sertan ile birlikte güçlü bir savunma ortasına sahip oldu. Sağ bekteki Sukubic’İ Savaş Polat ile destekleyen Anadolu Kartalı sol beki de Anadolu Selçukspor’dan Ali Yaşar ile takviye etmişti. Konyaspor bir sol bek transferi ile savunmaya transfer bitirecek.

UĞUR DEMİROK KİMDİR?

Uğur Demirok 8 Temmuz 198 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde dünyaya geldi.

Futbola 2000 sensinde Galatasaray altyapısında başlayan Demirok, ilk profesyonel sözleşmesini de 2006 senesinde Galatasaray ile imzaladı.

Tecrübe kazanması için her sezon farklı bir kulübe kiralanan futbolcu, 2009-11 yılları arasında Kartalspor'da kiralık forma giydikten sonra 2011'de Akhisar Belediyespor'a transfer oldu.

2011-15 yılları arasında Akhisar'da forma giyen stoper, görev aldığı 95 maçta 7 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

2015 yılında Karadeniz ekibi Trabzonspor'a transfer oldu. Bir sezon Osmanlıspor’da kiralık oynayan deneyimli futbolcu geçen sezon Trabzonspor forması ile ligde 20 maça çıktı. 29 yaşındaki Uğur 185 boyunda.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim