Gelecek yılın takımını kurmaya çalışan Konya Anadolu Selçukspor, dış transferde ilk imzayı geçen sezon İnegölspor forması giyen Çağdaş Topal'a attırırken, bir çok oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu görüşmelerin bu hafta içinde netlik kazanması bekleniyor

Yeni sezona PTT 1. Lig hedefi ile girecek olan Anadolu Selçukspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlk dış transferini geçen sezon İnegölspor'da forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Çağdaş Topal ile gerçekleştiren yönetim, bir çok oyuncu ile de temas halinde. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor takımında 2012-2013 ve 2013-2014 futbol sezonlarında 42 resmi maçta forma giyen Çağdaş Topal, 3 kez de gol sevinci yaşadı. 1985 Trabzon doğumlu tecrübeli orta saha oyuncusu daha önce PTT 1. Ligde Akçaabat Sebatspor, Spor Toto 2. Ligde Arsinspor, Sarıyer, Turgutluspor, Kahramanmaraşspor ve İnegölspor, Spor Toto 3. Ligde ise Siirtspor formalarını giydi.

VEDAT BORA VE GÖKHAY IŞITAN KAMPA KATILACAK

Geçen sezon Anadalu Selçukspor'a Konyaspor'dan kiralanan ve sezon için de gösterdikleri performans ile dikkat çeken iki isim Gökhay Işıtan ve Vedat Bora Konyaspor'un sezon başı hazırlık kampına katılacak. Sezon başı hazırlık kampında gösterecekleri performansa bağlı olarak, Konyaspor'da kalıp kalmayacakları belli olan genç isimlerin, burada istediklerini elde edememeleri halinde ya Anadolu Selçukspor'a yada başka bir takıma Kiralık olarak gidecek.

ANADOLU DEFANSI SAĞLAMA ALACAK

Bir çok oyuncu ile temas halinde olan Anadolu Kartalı, Ali Temür, Mahmut Güleç ve Semih Oğuz ile anlaşmak üzere. 3. Lig ekiplerinde Manavgat Evrensekispor'da forması giyen 25 yaşındaki Ali Temur, defans bölgesinde forma giyiyor. Galatasaray alt yapısında yetişen Semih Oğuz ise 23 yaşında. Defansta görev yapan Semin geçen sezonu 3. Lig ekiplerinde Van Büyükşehir Belediyespor takımında geçirdi. Anadolu Kartalı'nın ilgilendiği bir diğer isim olan Mahmut Güleç ise 24 yaşında. Bursa Nilüferspor forması giyen Ali Temur'da defansta görev yapmakta.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim