TFF Süper Lig’in 12. haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan İttifak Holding Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Adanaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından 2 günlük izne çıkan Yeşil Beyazlılar, dün saat 16.00’da yapılan antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarına yeniden başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Beşiktaş maçının taktik hazırlıkları üzerine yoğunlaşıldı. Konyaspor, kritik maça bugün saat 15.00’te yapacağı antrenmanla devam edecek.

ZORLI SERİ BEKLİYOR

İttifak Holding Konyaspor Cumartesi günü oynayacağı Beşiktaş maçı ile birlikte zorlu bir seriye girecek. Anadolu Kartalı ilk yarının son 6 haftasında Beşiktaş, Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor gibi güçlü takımlarla karşılaşacak. Yeşil Beyazlıların bu serideki diğer rakipleri ise Çaykur Rizespor ve Gaziantep.

HEDEF 20 PUANIN ÜSTÜNE ÇIKMAK

Ligdeki son 4 maçında galibiyet alamayan ve sadece 1 puan kazanabilen Konyaspor’u bekleyen zorlu seri taraftarı tedirgin ediyor. Anadolu Kartalı ligin ikinci yarısında sıkıntı yaşamamak için ilk etapta 20 puan barajını üstüne çıkmaya çalışacak. 20 puanın üstünde alınacak her puan Konyaspor’un ikinci yarıda elini güçlendirecek.

TRANSFER PUAN SEVİYESİNE GÖRE PLANLANACAK

Devre arasında özellikle ön bölgeye takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan Konyaspor’da transfer sayısına ve yapılacak transferlerin özelliklerine ilk yarının sonundaki puan seviyesine göre karar verilecek. Anadolu Kartalı tehlikesiz bölgede ilk yarıyı tamamlaması durumunda yapılacak transferler yine genç ve gelecek vaadeden oyuncular olacak.

İlk yarı sonunda bulunulan konum tedirgin edici olması durumunda ise sıkıntı yaşamamak adına yapılacak transferlerde kısa sürede verim alınacak isimlere yönelinecek.

KOCAMAN’IN 25 PUAN İSTEĞİ

Sezon planlamasında ilk yarıyı 25-26 puan seviyesinde bitirmeyi uman Konyaspor’da son 4 maçta kaybedilen puanların üzüntüsü yaşanıyor. Deneyimi teknik adam Aykut Kocaman kalan 6 maçta bu hedefe yaklaşabilmek mücadele verecek. Teknik heyetin takımdaki özgüven probleminin aşılması durumunda 10-12 puan alınabileceğine inandığı ve bunu sağlamaya çalışacağı gelen bilgiler arasında.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim