Atiker Konyaspor’un Beşiktaş ile berabere kaldığı maçta yeni transfer Hurtado rüzgarı esti. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın hazır olmadığı gerekçesi ile ilk 7 haftalık bölümde fazla forma şansı vermediği deneyimli oyuncu maça ilk 11’de başladı. Sahada kaldığı bölüm boyunca maçın en çok koşan oyuncularından biri olan Hurtado, pasları ile de taraftarı kendine hayran bıraktı. Hurtado asıl sahneye ise son dakikalarda çıktı.

Anadolu Kartalı’nın neredeyse mağlubiyeti kabullendiği dakikalarda takımının ikinci golünü atan Hurtado kalitesini konuşturdu.

Geçen hafta Göztepe yaptığı kritik hatalarla eleştirilen Selim’in yerine ise Diagne forma giydi. Kalede her zamanki gibi Serkan ile başlayan Çalımbay, savunmayı Skubic, Diagne, Uğur, Ferhat dörtlüsünden kurdu. Orta sahada ise son anda sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Jevtovic’in yerine Volkan Fındıklı forma giydi. Volkan’ın yanında Jens Jonsson mücadele ederken, Anadolu Kartalı, Ömer Ali, Hurtadı ve Milosevic ile hücuma destek verdi. Yeşil beyazlıların gol silahı ise Yatabare oldu.

Rıza Çalımbay değişiklik haklarını ise Fofana, Amir ve Traore’den yana kullandı. Amir Hadziahmetovic bu sezon ilk kez Süper Lig maçında forma giydi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim