Silivrispor maçının zor geçtiğini ancak kazanmasını bildiklerini belirten Güney, Play – Off iddiasının son haftaya kadar süreceğini sözlerine ekledi

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, ligin 30.hafta maçında kendi sahasında Silivrispor’u 4-2 ile geçerek Play – Off iddiasını sürdürdü. Ligde 48 puana ulaşan yeşil beyazlı takım sıralamada 8.sıradaki yerini korurken, üst sıralarda bulunan rakipleri ile puan farkını azalttı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney, son ana kadar mücadele edeceklerini ifade ederek, Play – Off iddiasını sürdürmek istediklerini belirtti

‘KENDİ İŞİMİZ ZORLAŞTIRDIK’

Konya Anadolu Selçukspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Silivri maçında konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını ifade ederek, “Ligin son haftaları yaklaştıkça oynadığımız her müsabaka daha da zorlaşıyor. Artık bütün takımların hata yapma lüksü kalmadı. Sahaya çıkan takımlar kayıp yaşamak istemiyor. Bu hafta bizde ligin son sırasında yer alan ve kaybedebileceği hiçbir şey oymayan bir takımla karşılaştık. Kendi işimizi kendimiz zorlaştırdık ama neticede kazandık. Rakibimizin ligde bulunduğu konum bizim konsantrasyon kaybı yaşamamıza neden oldu. Nitekim sahada maçta bunun zorluklarını yaşadık” dedi.

‘HDEFLİ BİR TAKIM OLACAĞIZ’

Ligde hedefleri olan, aynı zamanda altyapı görevi gören bir takım olmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Güney, “İnşallah kalan haftalarda aynı sorunla bir kez daha karşılaşmayız. Ama ligin son haftasına kadar Play - Off iddiamızı sürdüreceğiz. Diğer yandan Konyaspor’un da galip gelmesi bizi çok mutlu etti. Konya olarak mutlu bir hafta sonu geçirdik. İki takımımız da galip geldi. İnşallah bu seriler devam edecek ve sezon sonunda en iyi noktalarda olmak en büyük ümidimiz. Her ne kadar altyapı çalışmalarına ağırlık vererek oyuncu yetiştirmeyi görev bilsek de ligde de üst sıraları zorlayan, hedefli bir takım olmayı arzu ediyoruz. Bunun mücadelesini de son maça kadar sürdüreceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Konya Anadolu Selçukspor, ligin 31.hafta maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı takım bu maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile başladı. Tatlıcak Tesisleri’nde yapılan idman Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı gözetiminde gerçekleştirildi. Yavru Kartal, deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak üst sıralara bir adım daha yaklaşmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim