Torku Konyaspor'da, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile yollar ayrıldı. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu yapılan görüşme sonrasında karşılıklı anlaşmaya varılarak Özkara'nın sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi
 
Torku Konyaspor’da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile yollar ayrıldı. PTT 1. Ligi’nde şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan ancak 12 haftalık dönemde hayal kırıklığı yaşayan yeşil-beyazlılarda, kötü gidişin faturası teknik heyete kesildi. Geçtiğimiz akşam oynanan maçta Lider Kayseri Erciyesspor’a 2-0 yenilerek zirvenin tam 10 puan gerisinde kalan temsilcimizde, teknik patron Hüsnü Özkara’yla yollar ayrıldı. Dün yönetim içinde yapılan görüşmeler sonrasında, deneyimli teknik adamla yolların ayrılmasına karar verildi. Dün akşam saatlerinde yeşil-beyazlı yönetim kurulu, yapılan görüşme sonrasında karşılıklı anlaşmaya varılarak Özkara'nın sözleşmesinin fesh edildiğini resmi internet sitesinden duyurdu. Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasının hemen ardından yeni teknik adam için arayışlar başladı.Ligin başından buyana iç sahada oynadığı maçlarda beklenileni veremeyen yeşil-beyazlılar, Kayseri Ericiyesspor’a da yenilerek sahasında 3. mağlubiyetini aldı. Rakibi karşısında, ilk 15 dakika dışında etkili olamayan ve ne oynadığı belli olmayan Torku Konyaspor, oyunu son 10 dakikada da rakip yarı alana yıkmasına karşın istediği golü bulamadı ve son dakikalarda kalesinde 2. golü de görerek maç kazanamama hafta sayısını 4’e çıkardı. Kartallar, son üç hafta da 1 yenilgi ve 2 beraberlik almıştı. Ancak, hafta sonu deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan  yeşil-beyazlı takımda hazırlıklara dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen yenilme antrenmanıyla ara verilmeden başlandı.
ADANA-KONYA MAÇI PAZAR GÜNÜ
PTT 1. ligde, 13. hafta maçlarının 4’ü Cumartesi, 4’ü Pazar ve 1’i de Pazartesi günü oynanacak. Cumartesi günü, saat 14.00’de Ankaragücü-Samsunspor, Kartalspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşacak. Saat 16.00’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Adana Demirspor maçı var. Günün son maçı ise, saat 19.00’da Bucaspor ile Göztepe arasında oynanacak. Ligde Pazar günü, Adanaspor-Konyaspor saat 19’da karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmadan önce, saat 13.00’de: Şanlıurfaspor-Boluspor ve 1461 Trabzon-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçları yapılacak. Saat 14.00’de  Manisaspor-Çaykur.Rizespor’u konuk edecek. Haftanın kapanış maçı ise Pazartesi günü, saat 20.00’de Karşıyaka ile Denizlispor arasında gerçekleştirilecek.  Öte yandan Konyaspor yönetim kurulu resmi internet sitesinde bir mesaj yayınlayarak Kayseri Erciyesspor'un futbolcusu Hüseyin Yoğurtçu'ya geçmiş olsun dedi. Yönetimin mesajı şöyle: “Takımımızın Kayseri Erciyesspor ile oynadığı 12.hafta maçının 49.dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Hüseyin Yoğurtçu'ya geçmiş olsun diyor ve bir an önce sağlığına kavuşarak yeniden yeşil sahalara dönmesini temenni ediyoruz.”
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim