Konyaspor’un müzmin sakatı Paolo Hurtado yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Konyaspor’a geldiği günden beri sakatlıktan kurtulamayan ve neredeyse hiç katkı sunmayan Perulu oyuncu, Yeni Malatyaspor maçında bu sezon ilk kez maç kadrosunda yer aldı. Süre alamasa da oynamaya hazır hale gelen deneyimli oyuncu önümüzdeki haftalarda sahalara yeniden dönecek.

İNANILMAZ BİR SAKATLIK HİKAYESİ

2018-2019 sezonu başında Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımından transfer edilen Hurtado, sezon başında oynadığı maçlarda göz doldurmuştu. Ülkesinin milli takımında talihsiz bir sakatlık geçiren Hurtado, ilk yarıyı kapattı. İkinci yarı hazırlıkları sırasında yine takımın en önemli oyuncusu olan Perulu oyuncu, İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında bir kez daha sakatlandı.

Ligin ikinci yarısını da kaçıran Hurtado, sezon sonuna doğru yeniden forma giymeye başlamıştı.

BİR KEZ DAHA SAKATLANDI

Konyaspor’da sağlığına kavuşan Perulu oyuncu ikinci kez milli takımda ağır bir sakatlık geçirdi. Bu nedenle geçen sezona da sakat başlayan deneyimli oyuncu geçen sezonun devre arasından itibaren yeninden sahalara dönmeye hazırlanmıştı. Ancak ikinci yarıda oynanan Gençlerbirliği maçında bir kez daha sakatlanması bardağı taşıran son damla oldu. Konyaspor taraftarı oyuncudan umudunu iyice kesti.

Bu sezon başında takımdan gönderilmek istenen Hurtado kalmakta direnince yine kadroya alındı. İlk 4 maçta forma giymeyen oyuncu, Yeni Malatyaspor maçında ilk kez maç kadrosunda yer aldı. Teknik heyetin şans vermesi durumunda önümüzdeki maçlarda forma giyebiyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim