Konya 1. Amatör Küme Futbol Sezonunda A ve B grubunda karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor. Beklenmedik sonuçların ortaya çıktığı haftada sporseverler gole doydu.

GOL YAĞMURU

A grubunda lider Selçuk Üniversitespor şampiyonluğa koşarken bitime 2 hafta kala en yakın rakibi Ömerhanlıspor ile arasındaki puan farkı 4 oldu. 16. Hafta karşılaşmalarının tamamlandığı maçlarda lider Selçuk Üniversitespor, haftaya rahat girdi. Selçukspor’un ligden çekilmesinde dolayı 3-0 hükmen galip sayıldı. İkinci sırada bulunan Ömerhanlıspor ise haftayı bay geçti. Bu sonuçla beraber lider Selçuk Üniversitespor ile ikinci sırada bulunan Ömerhanlıspor’un arasındaki puan farkı 4 oldu.  Haftanın en farklı galibiyeti ise Ereğli Anadoluspor’dan geldi. Ereğli Anadoluspor deplasmanda Hilalspor ile karşılaştı. Tam 13 kez filelerin havalandığı maçı Ereğli ekibi 11-2 kazandı. Haftanın bir diğer gollü karşılaşması ise Sarayönüspor ile İ. Çumra Belediyespor arasında gerçekleşti. 10 gölün atıldığı karşılaşmayı deplasman ekibi 6-4 kazandı.

Haftanın sonuçları: Selçuklu İdmanyurdu-Ergesspor: 0-3, Hilalspor-Ereğli Anadoluspor: 2-11, Çumra Belediyespor- Sarayönü Belediyespor: 4-6, Demirspor-Selçuk Üniversitespor: 0-3(hükmen), Ömerhanlıspor(bay)

ZİRVE KIZIŞTI

Süper Amatör Küme B Grubunda ise şampiyonluk yarışı alev almış biçimde. Liderle ikinciyi karşılaştıran haftadan gol sesi çıkmadı. Lider Huğluspor, en yakın rakibi olan Anadolu Kartalspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle döndü. Bu sonuçla Huğluspor ve Anadolu Kartalspor arasındaki puan farkı bir olarak kaldı. Bitime 4 hafta kala bir puanlık farkın devam etmesi şampiyonluk yarışının nasıl noktalanacağı konusunda merak uyandırıyor. B grubunda haftanın gol düellosu şeklinde geçen maçı da Monivaspor ile Taşkentspor arasında oynandı. Tam 9 golün olduğu karşılaşmayı  Taşkentspor, 6-3 kazandı.

Haftanın sonuçları: Yeni Doğanhisarspor-Bozkır Gençlerbirliği: 1-3, Monivaspor-Taşkentspor: 3-6, Ülkümspor Gençlik-Seydişehir Gücü: 2-1, Anadolu Kartalspor-Huğluspor: 0-0, Beyşehir Belediyespor- -Yunakspor: 3-0 (hükmen)

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim