Haber: Hasan Yıldırım

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde bulunan Saraçoğlu Spor Tesisleri'nde devam eden Erkekler Açık Alan Süper Lig 2.Etap maçlarında, 5.gün heyecanı geride kaldı. Saraçoğlu Spor Tesisleri Hokey Sahası'nda dün oynanan karşılaşmalar ise adeta nefesleri kesti. 

EN FARKLI GALİBİYET, GAZİANTEP'TEN

Şampiyonanın gözde ekiplerinden olan Gaziantep Polisgücü, 5.gün maçlarında yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Dün oynanan maçta rakibi Akdora Gençlik'i 5-0 mağlup eden Gaziantep temsilcisi, aynı zamanda günün en farklı galibiyetine de erişmiş oldu.

EN GOLLÜ MAÇ, OSMANİYE'DEN

Saraçoğlu'ndaki Hokey Şampiyonası'nın en golcü takımlarından olan Osmaniye takımı ise, yine bu özelliğinden ödün vermedi. Osmaniye temsilcisi yine dün oynanan Özkar İnşaat Amasya Gençlik Spor maçında rakibini 6-3 mağlup etmeyi başardı. Bu karşılaşma ise günün en gollü müsabakası oldu.

EN ÇEKİŞMELİ MAÇ, KAHRAMANMARAŞ MAÇI

Günün en çekişmeli geçen maçı ise Kahramanmaraş Hokey ile Nizip Hem takımları arasında oynanan müsabaka oldu. Karşılaşmada Kahramanmaraş takımı rakibini 2-1 mağlup ederken, her iki takım da ortaya koyduğu performans ile sporseverlere müthiş bir maç izletti.

BOLU BELEDİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Şampiyonada liderliği göğüsleyen Bolu Belediyespor ise, rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediye Nizip Gençlik takımını 4-1 mağlup etmeyi başardı. Bolu takımı 34 puanla liderliğini sürdürdü.

Editör: TE Bilişim