Futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, şu anda Adanaspor maçınıdüşündüklerini söyledi.

Konyaspor'da teknik direktörsorununu çözmek pazartesi gününe kaldı. Hüsnü Özkara'dan boşalan teknikdirektörlük görevi için arayışlarını ve görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlıekibin yöneticileri, bu konuda arayışlarının sürdüğünü, ancak bu konuyu  Adanaspor maçı sonrasına bıraktıklarınısöylediler. Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, ellerinde 20 kişilikbir liste olduğunu, öncelikli olarak da Kemal Özdeş, Tayfur Havutçu ve MetinDiyadin  üzerinde durduklarını, ancak TayfurHavutçu ile Metin Diyadin'in kendilerine bu sezonçalışmayacaklarınıbildirmeleri   üzerineKemal Özdeş ile bir görüşme yaptıklarını söyledi. Özdeş ile yapılan görüşmedebir sonuca varamadıklarını bildiren Dağlı, bu konuyu pazartesi gününebıraktıklarını söyledi. Önlerinde önemli bir Adanaspor maçı olduğuna dikkatçeken Dağlı, “Şimdilik teknik adam konusunu askıya aldık. Sadece Adanaspormaçını düşünüyoruz. Dolayısıyla da teknik adam konusunu pazartesi gününe kadaraskıya aldık” dedi.

KONYASPOR BUGÜN GİDİYOR

Torku Konyaspor'da Adanaspormaçı hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürerken, teknik direktör konusundagörüşmelere dünde devam edildi. Dün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lavtesislerinde antrenörler Muharrem Aydın ve Tayfun Türkmen yönetiminde taktikçalışan Kartal’da hedef, Adanaspor’u sahasında devirerek 4 maç sonragalibiyetle yeniden buluşmak. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayanantrenman teknik çalışmayla devam etti. Oyuncular daha sonra taktik bir çalışmagerçekleştirdi.  Antrenman çift kale maçve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, bugün ise sabah ter atarakAdanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacaklar. Takım öğle yemeğinden sonradaAdana’ya hareket edecek.. Ligde ilk 12 hafta da hesapta olmayan puanlarkaybeden yeşil-beyazlı takımda, yönetici, teknik adam ve futbolculargalibiyette birleşti..

ŞENOL AKIN İDDİALI KONUŞTU

Torku Konyaspor'un tecrübelifutbolcusu Şenol Akın, ligde bulundukları konum ile oynadıkları oyunun vetopladıkları puanların kesinlikle doğru orantılı olmadığını belirtti. Kötügidişe deplasmanda Adanaspor maçını kazanarak son vereceklerine ve ligin ilkyarısını zirveye en yakın yerde tamamlayacaklarına inandığını söyleyen, “Adanaspormaçı bizim için diğer maçlar gibi çok zor bir maç olacak. İçeride kaybettiğimizpuanları telafi etmek zorundayız” şeklinde konuşan  Şenol Akın, açıklamasını şöyle sürdürdü. 

"Ligde bulunduğumuzkonumu kesinlikle hak etmediğimizi düşünüyoruz takım olarak. Adanaspor maçımutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. İstediğimiz sonucu alacağımıza dainanıyorum. İyi futbol oynuyoruz ama bunu bir türlü skora yansıtamıyoruz. Buhafta hem iyi futbol oynayıp hem de 3 puanı alıp kötü gidişimize son vermekistiyoruz.. Amacımız ilk yarıyı zirveden fazla uzaklaşmadan tamamlamak.Önümüzde 5 maç var ve bu 5 maçta alınacak 15 puana talibiz. Tüm maçlarımızakazanmak için çıkacağız. İlk adımı da Adanaspor maçından 3 puanla ayrılarakatacağız.”

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim