“Konya Berberler veKuaförler Odası Futbol Turnuvası”nı başlattı. Konya Berberler ve KuaförlerOdası ve Hif İl Temsilcilği işbirliği ile Şehit Muharrem Samur Stadı’nda gerçeleşecekmaçları hif ve il hakemleri yönetecek olup başarılı ve dereceye giren takım veoyuncularına; kupa, madalya, sertifika, plaket ve çeşitli hediyelerverilecektir. Konya Berberler ve Kuaförler Odası Futbol Turnuvası’na toplam 14takım katılmakta olup; rövanşlı 1.tur maçları sonunda çeyrek final maçları ilesürecek turnuvaya şu takımlar katılmıştır. Stada Atik, Şahi Zarbazel,Nalçacıspor, Çarşıspor, Kulespor, Eylülspor, Binkonutlar, Öz Classpor,Yıldızlarspor, Club Tekliler, Teksasspor, Clup Gülpınar, Yakaspor veAslanlarspor.

Turnuvada dünoynanan maçlarla başlarken açılışta bir konuşma yapan Konya Berberler veKuaförler Odası Başkanı Atakan Özbayrak; oda olarak üyelerimize yoğun işstresini azaltacak ve sosyalleşme adına bu tür etkinliklere sıcak baktıklarını,federasyonun da yardımları ile resmi bir turnuva statüsünde düzenlenen maçlardatüm takımlara başarılar dilemiştir. Konya Berberler ve Kuaförler Odası FutbolTurnuvası’nda ilk gün oynanan maçlarda ise şu sonuçlar alındı. Şahi Zarbazel –Stad Atik 8-3, Nalçacıspor – Çarşıspor 5-4, Kulespor – Eylülspor 1-3 veBinkonutlar – Öz Classpor 2-4. 2.hafta oynanacak maçlarda; Yıldızlarspor – ClubTekliler, Club Gülpınar – Teksasspor ve Yakaspor – Aslanlarspor takımları karşıkarşıya geleceklerdir.

Turnuva ileilgili açıklamada bulunan Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak; “Herkesiçin futbol birimi olarak her kesimden insanımızın ve özellikle spor yapmayafazla vakitleri kalmayan berber ve kuaför çalışanlarını sahalara çekerek sporyaptırmak, tatlı bir rekabet ortamı sağlayarak birlik ve beraberliği çalışanlararasında pekiştirmektir. Turnuvanın yapılmasını sağlayan Konya Berberler veKuaförler Odası’na teşekkür eder, katılan tüm takımlara ve oyuncularınacentilmence maçlar eşliğinde başarılar dilerim” dedi.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim