Pazar günü evinde Ankaragücü’nü ağırlayacak olan temsilcimiz Konyaspor’da hedef sezona iyi bir başlangıç yapmak. Anadolu Kartalı, Ankaragücü maçını kayıpsız atlatırsa 2. haftadaki Galatasaray maçı öncesi umutlanacak

Spor Toto Süper Lig’de 2019-2020 sezonu yarın oynanacak Denizlispor-Galatasaray maçı ile başlayacak. Temsilcimiz Konyaspor ise Pazar günü evinde Ankaragücü ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı’nda hedef Başkent ekibini mağlup ederek, sezona iyi bir başlangıç yapmak. Yeşil beyazlılar Ankaragücü maçını kayıpsız atlatırsa, ikinci haftada oynanacak Galatasaray maçı için umutlanacak. 

İÇ SAHA MAÇLARI KRİTİK

Zorlu bir fikstür ile sezona başlayacak olan Konyaspor ilk 6 haftada oynayacağı 3 iç saha maçını da kayıpsız atlatmak istiyor. İlk hafta Ankaragücü, 3. Hafta Antalyaspor ve 6. Hafta Kayserispor ile evinde karşılaşacak olan Anadolu Kartalı bu maçları kayıpsız geçmesi halinde, deplasmanda alacağı her puanla zirve yarışına ortak olacak. 

Konyaspor ilk 6 haftada Galatasaray, Denizlispor ve Göztepe deplasmanlarına gidecek. 

TRANSFER ANKARAGÜCÜ MAÇINA YETİŞMEDİ

Uzun süredir skorer bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Konyaspor transferi Ankaragücü maçına yetiştiremedi. Pek çok isimle eş zamanlı görüşen Anadolu Kartalı teknik heyet ve yönetimin alacağı son karara göre Galatasaray maçı öncesi bir ismi kadrosuna katacak. 

Takımdan gönderilmesi planlanan Uğur Demirok ve Zuta ile ilgili de henüz bir gelişme yaşanmadığı, oyuncuların transferin son dönemine doğru takımdan ayrılması beklendiği gelen bilgiler arasında. 

GENÇ TRANSFER SÜRPRİZİ

Öte yandan bir kanat transferi ile sezonu kapatması beklenen Konyaspor’dan sürpriz bir hamle gelebilir. Anadolu Kartalı kanat oyuncusunun ardından genç bir orta saha oyuncusuna yatırım yapmayı planlıyor. 

Anicic’in transferinden sonra birinin gönderilebileceği konuşulan Diagne-Filipovic ikilisinin da kalmasına karar verildi. Konyaspor’un yeni sezonda savunma hattı Anicic, Filipovic, Diagne, Ali Turan ve Selim Ay gibi önemli isimlerden oluşacak. 

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim