Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar iddialı konuştu. Önemli isimleri takıma kazandırdıklarını söyleyen Baydar, "Sezon başında başarımız ortaya çıktığında herkes bunu görecek dedi. Baydar ayrıca Martins ve Kalu Uche ile ilgilendiklerini ve kaleci konusunda da titiz davrandıklarını ifade etti

Yeni sezonda başarılı bir takım olma adına iç ve dış transferde takımımıza katkı sağlayacak oyuncularla anlaşarak kadroyu oluşturmaya devam ettiklerini ifade eden Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, bir aksilik olmadığı takdirde transferi 5 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına kadar tamamlamak istediklerini söyledi.
YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ
Transfer döneminin her zaman takımlar adına zor geçtiğini belirterek açıklamasına başlayan Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Transfer komitemiz bu konuda yoğun bir mesai harcadı, harcamaya da devam ediyor. Öncelikle takımımızın iskeletini koruma adına iç transferde kalmasını istediğimiz oyuncuların tamamıyla anlaşarak yeni sezonda da yola birlikte devam edeceğiz. Bununla birlikte takımımıza katkı sağlayacak isimleri sözleşme imzalayarak Konyaspor'umuzun bünyesine dahil ediyoruz. Bakıldığında transferini gerçekleştirdiğimiz tüm oyuncular sahadaki performanslarıyla takımımızın başarısında pay sahibi olmak isteyen isimler.  Bunu sezon başladığında ve Torku Konyaspor'umuzun başarısı ortaya çıkınca herkes görecek" diye konuştu.
MARTİNS VE UCHE İLE İLGİLENİYORUZ
Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, "Forvet konusunda Obafemi Martins ve Kalu Uche ile ilgileniyoruz. Her iki oyuncu da kariyerli ve kaliteli. Takımımıza katkı sağlayacak isimler. Görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede bu transferlerden bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Bununla beraber kaleci transferinde de çalışmalar büyük bir titizlilikle devam ediyor. Bakıldığında İtandje konusunda somut bir gelişme yok. Yeni sezonda Kaya ile birlikte yeni bir kaleci takımımız adına mücadele verecek. Bu isim konusunda hata yapmamak için titiz davranıyoruz. Amacımız her zaman söylediğimiz gibi takımımızın kalitesine yakışır ve mücadelesi ile katkı verecek bir ismi Torku Konyaspor'umuza kazandırmak. Kaleci transferini de önümüzdeki hafta içerisinde bitireceğiz" dedi.
KAMPA KADAR TRANSFER BİTECEK
Konyaspor'un yeni sezon çalışmalarına 5 Temmuz'da Konya'da başlayacağını da sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Bizim düşüncemiz bu tarihe kadar transferi tamamlamak ve sezon hazırlıklarında tam kadro olarak çalışmak. Takımlar açısından bu son derece önemli. Mevcut oyuncularla yeni transferlerin uyum sorunu yaşamaması için kamp dönemlerini birlikte geçirmeleri takım başarısı adına da son derece önemli bir etken. Bu konuda transfer komitemiz büyük bir çaba harcıyor. İnşallah Torku Konyaspor, 5 Temmuz'daki yeni sezon hazırlıklarına hedeflediğimiz gibi tam kadro olarak başlayacak. Eğer gerek görülürse kamp döneminden sonra eksik mevkilerimize transfer yapılacak" şeklinde görüş belirtti.
UZUN BİR HAZIRLIK DÖNEMİ OLACAK
Yeni sezon hazırlık dönemi ile ilgili de bilgi veren Basın Sözcüsü Ahmet Baydar şunları söyledi: "Takımımız 5 Temmuz'da Konya'da hazırlıklarına başlayacak. Burada 4 günlük bir çalışmanın ardından 10 Temmuz'da ikinci etap hazırlıkları için Isparta Davraz'da kampa girecek. Davraz kampımız 8 gün sürecek.  Kampın tamamlanmasının ardından iki gün izin verilecek takımımız yurt dışı kampı için 20 Temmuz'da Hollanda'ya hareket edecek. Hollanda kampında önemli takımlarla 4 hazırlık maçı oynayacak takımımız Ağustos ayı başında Türkiye'ye dönecek. 2 günlük bir izin sonrasında dördüncü etap için Bolu'da bir kamp daha yapılacak. Bu sezon liglerin başlangıç tarihi Ağustos ayı sonu olunca takımlar açısından uzun bir kamp dönemi olacak. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirme adına programlama yapılıyor. Kamp çalışmaları sırasında oynayacağımız hazırlık maçları ile lige en hazır şekilde girmek istiyoruz…"

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim