Yeni sezonla birlikte yeni bir yapılanmaya gidip, pilot takım olma kimliğini daha etkin kullanmak ve bunun yanında PTT 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen Anadolu Selçukspor, Konyaspor'dan kiralık olarak istediği oyunculardan geri dönüş bekliyor. Oyuncular verilen mühlet ise Perşembe günü bitiyor. Bu oyuncuların geri dönüşlerine göre bir yol haritası çizeceklerini belirten Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Zafer Turan, iç ve dış transferde bir çok oyuncu ile görüştüklerini, ama kendileri için en önemli transfer çalışmasının, Konyaspor'dan istenen oyuncular olduğunu ifade ederek, "Teklifler oyunculara iletildi. Perşembe günü bu süre doluyor. Bizde ona göre bir yol haritası çizeceğiz" dedi.

Gelecek sezon bireysel ve takım performansında üst seviyede olan bir takım olmak için çalıştıklarını belirten Turan, "bu takımı kurabilmek için bir çok oyuncu ile görüşüyoruz. Ama bizi en çok sıkıntıya sokan duruk Konyapor'dan kiralık olarak istediğimiz oyuncuların, verdiğimiz sürenin dolmasına rağmen hala bir geri dönüş yapmaması. Ama kendilerine Perşembe gününe kadar müsaade ettik. Perşembe günü bazı şeyler daha net bir şekilde görünmeye başlayacak" diye konuştu.

İç transferde Aydın Kuzu ve Zeki Uçan'a imza attırdıklarını belirten Zafer Turan, "Dış transferde bir çok oyuncu ile görüşüyoruz. Bu oyuncular da kendi kulüplerinden ve federasyondan cevap bekliyor. Bizde onlardan gelecek yanıta göre transfer çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aynı durum konyaspor'dan istediğimiz oyuncular içinde geçerli. Kendilerinde gelecek olan yanıta göre hazırladığımız bir transfer politikamız var. Bazı oyuncular ile temasa geçtik ve bunlarda bizden cevap bekliyor" şeklinde konuştu.

UĞUR ERSOY

 

Listede 6 isim var

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Anadolu Selçukspor'un Konyaspor'dan kiralık olarak istediği isimler kimler. Geçen sezon yeşil-beyazlı formayı giyen Abdullah Çoban, Muhammet Yürükuslu, İsmail Güven, Abdülkerim Bardakçı, Emre Akdağ'ın yanından geride bıraktığımız sezonu Konyaspor'da geçiren Ahmet Sabri Fener.

 

Ya Konyaspor

Ya da Anadolu

Anadolu Selçukspor'un konyapor'dan istediği bir diğer isim ise Ali Dere. Geçen sezon PTT 1. Lig ekiplerinde Fethiyespor'da kiralık olarak geçiren Ali Dere, Anadolu Selçukspor'a gelmeye sıcak bakıyor. Sezon başı hazırlıklarına Konyaspor'da başlamayı düşünen Ali Dere, burada istediği performansı yakalayamaması durumunda ilk tercihi Anadolu Selçukspor olacak.

Editör: TE Bilişim