Basketbol yönetimi Çanakkale kampı öncesinde, takımdaki oyuncuların, yöneticilerin ve basın mensuplarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıda Başkan Yardımcısı Kerem Öten ve Antrenör Aziz Bekir değerlendirmelerde bulundu

Türkiye Basketbol Süper Ligi temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol, Çanakkale kampı öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Yapılan basın toplantısına teknik heyet, basketbolcular ve yöneticiler katıldı. Basın toplantısında ilk olarak söz alan Başkan Yardımcısı Kerem Öten, "Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Konyaspor Basketbol yine bütün takımların çekineceği bir deplasman olacak" dedi. Konya'da üçüncü yılına başladığını belirten Baş antrenör Aziz Bekir ise, "Konya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çok hırslı ve güçlü bir takım olacağız" ifadelerini kullandı. Kerem Öten ve Aziz Bekir'in ardından, yabancı oyuncular Sean Williams ve Ernest Bremer yeni sezonu değerlendirdi.

KEREM ÖTEN GÜVENİYOR

Sözlerine katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten, "Siz basın mensuplarının desteğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Neticede Konya'da sadece futbol oynanmıyor. Torku Konyaspor Basketbol Takımı 3 senedir şehrimizi en üst ligde en iyi şekilde temsil ediyor. Yeni sezonda hedefimiz şehrimizi en iyi şekilde daha üst sevilere çıkarabilmektir. Her geçen sene basketbola ilgi ve destek artıyor. Biz bu ligde çok geniş kaynaklara sahip değiliz ancak kendi bütçemize uygun iddialı bir ekip kurduk. Başta hocamız olmak üzere takımımıza ve oyuncularımıza inancımız sonsuz. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

ZOR DEPLASMAN OLACAĞIZ

Kamp süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Kerem Öten, "Konya, bütün takımların deplasman yapmak için çekineceği bir takım olmaya devam edecek. Maçın son saniyesine kadar mücadele eden bir takım olacağız. Bunun için sağlam temeller gerekiyor. Bizde bunun ilk adımını atmak için Çanakkale'de kamp sürecimizi başlatıyoruz. Daha sonra Uşak'ta bir turnuvaya katılacağız. Onun ardından Antalya'da bir kamp dönemi gerçekleşecek. Ve son olarak Konya'da düzenlemiş olduğumuz 4'lü turnuvada mücadele edeceğiz. Benim bildiğim kadarıyla böyle bir turnuva Konya'da ilk kez düzenleniyor. Bu turnuva ile taraftarımızda takımımızı sezon öncesinde izlemiş olacak" şeklinde konuştu. Yeni sezonun herkes için hayırlı olmasını dileyen Başkan Yardımcısı Kerem Öten, "Allah yolumuzu açık etsin. Allah utandırmasın. Sakatlık kaza bela vermesin. Yeni sezonun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim