Derici, bu hafta karşılaşacakları Bayrampaşa'dan daha kaliteli bir takım olduklarını ifade etti

Spor Toto 2. Lig'deki temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor oyuncularından Okan Derici, geçtiğimiz haftalarda oynadıkları Hacettepespor ve Pendikspor maçlarından istedikleri sonucu elde edemediklerini belirtti. Ligin bu haftalarının çok önemli olduğunu ve yarın karşılaşacakları Bayrampaşa'nın kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını ifade eden Okan, oynayacakları maçı kazanıp sezonu üst sıralarda bitirmek istediklerini vurguladı.

BAYRAMPAŞA MAÇINDA

KAZANMAK İSTİYORUZ

Geçtiğimiz haftalarda oynadıkları Pendikspor ve Hacettepespor maçlarında iyi oynamalarına rağmen istediklerini alamadıklarını ifade eden Okan Derici, "Pendik maçını izleyenler çok iyi oynadığımızı görmüşlerdir, özellikle ikinci yarı rakibimiz karşısında baskılı bir oyun sergiledik ama futbolda böyle şeyler oluyor. Hacettepe maçında da iyi oynayıp pozisyonlar bulduk fakat gol atamadık dolayısıyla kazanamadık. Bayrampaşa maçında bunları düzeltirsek kazanırız"  diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR PERİYODA GİRDİK

Ligin bu haftalarındaki maçların sezonun geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Derici, "Önemli bir periyoda girdik. Takım olarak yorulacağız. Takımımız kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Bu haftalarda alacağımız her puan ligin sonuna doğru hedefimizi belirleme yolunda çok önemli. Herkes elinden geleni yaptığı sürece bu süreçten rahatlıkla çıkarız" dedi.

HEDEFİM PTT 1. LİG

Takım olarak kaliteli oyuculardan kurulu bir ekip olduklarını belirten ve bu sezon sonunda takımını PTT 1. Ligi'nde görmeyi çok istediğini vurgulayan genç oyuncu "Benim şahsi isteğim bu takımı PTT 1. Ligi'nde görmek. Takım olarak sezon sonunda play-off hedefimiz var. Sezon sonunda play-off'a kalırsak çok iyi olur. Bunları söylemek için erken ama play-off hedefimiz var " ifadelerini kullandı.

MİKAİL ZEYBEK

Editör: TE Bilişim