5 Aralık Cumartesi günü iç sahada 11.hafta mücadelesinde B.B.Erzurumspor ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Anadolu Kartalı dünü öğle saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla değerlendirdi. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana, tedavilerine devam edilen Sokol Cikalleshi, Artem Kravets, Musa Çağıran, Samuel Eduok’un yanı sıra takımdan ayrı olarak çalışan Volkan Fındıklı ve Marin Anicic katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, çabukluk hareketleri ve pas çalışması ile devam etti. İki set üzerinden oynanan topla oyunun ardından oyuncular, taktik çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

3 PUAN HAZIRLIĞI

Fenerbahçe ve Kasımpaşa’yı yendikten sonra lider Alanyaspor’a mağlup olarak çıkışa ara veren Konyaspor, gözünü Erzurumspor’a dikti. Yeşil Beyazlılar evinde ağırlayacağı rakibini mağlup ederek hem Alanyaspor maçını telafi etmek istiyor hem de çıkışını kaldığı yerden devam ettirme hedefinde.

Teknik direktör İsmail Kartal, hücum hattındaki eksiklere rağmen eldeki oyunculara güveniyor. Özellikle Ömer Ali ve Levan Shengelia’nın dönecek olması teknik heyetin elini güçlendiriyor.

RAKİP DE HAZIRLANIYOR

BB Erzurumspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını düna yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yardımcı Antrenörler Uğur Bayarslan, Serkan Zaimoğlu yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı. Pas ve dar alan çalışmasının ardından taktiksel ağırlıklı çalışan mavi-beyazlıların antrenmanı 1 saat 20 dakika sürdü.

BB Erzurumspor- Konyaspor maçı 5 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR

HÜSEYİN CİMŞİR

Konyaspor’un bu haftaki rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük görevine Hüseyin Çimşir getirildi. Mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in fotoğrafı paylaşılarak, "Erzurumspor'umuza hoş geldin Hüseyin Çimşir. Camiamıza hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 30 Kasım'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

LİGDE FİKSTÜR NETLEŞTİ

Konyaspor’un önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçların tarihleri ve saatleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre fikstür şu şekilde;

12 Aralık Cumartesi 19.00 MKE Ankaragücü-İttifak Holding Konyaspor (Eryaman)

21 Aralık Pazartesi 19.00 İttifak Holding Konyaspor-Demir Grup Sivasspor (Medaş Konya Büyükşehir)

24 Aralık Perşembe 16.00 Hes Kablo Kayserispor-İttifak Holding Konyaspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

28 Aralık Pazartesi 16.00 İttifak Holding Konyaspor-Çaykur Rizespor (Medaş Konya Büyükşehir)

KUPA MAÇININ TARİHİ AÇIKLANDI

Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Altınordu ile oynayacağı maçın tarihi belli oldu. TFF’den yapılan açıklama göre karşılaşma 17 Aralık Perşembe günü saat 13.00’te Konya’da oynanacak. Konyaspor bir önceki turda Manisa FK’yı 7-0 ile geçmişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim