Ligde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet alan mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, yarın kendi evinde Akhisar Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanarak iyi gidişatını sürdürmek isteyen temsilcimizin İdari Menajeri Bekir Yarangüme, açıklamalarda bulundu. İlk başta yeni kurulan bir takım oldukları için hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirten Yarangüme, iyi bir başlangıç yaptıklarını ve artık hedeflerinin Play – Off oynamak olduğunu belirtti.

 ‘BU LİG ÇOK TEHLİKELİ’

Sezon başında lige iyi başlamayı arzuladıklarını ancak bu kadarını da beklemediklerini söyleyen Yarangüme, “Bundan sonraki hedefimiz iyi performansımızı ve yükselişimizi devam ettirmek. Biz maç maç gidiyoruz. 8’de 7 olarak bakmıyoruz. Oynayacağımız her maça tek tek ve kazanılması gereken maç olarak bakıyoruz. Hafta sonunda oynayacağımız maç da bunlardan bir tanesi. Bu lig, çok tehlikeli bir lig herkes herkesi yenebiliyor. Biz maçlarımızı kazanıyoruz ama büyük farklarla ya da rahat bir şekilde kazanmıyoruz. Bunun bilincindeyiz zaten. Oyuncular da o yönde çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

‘HEDEF BÜYÜDÜ, KONYA HALKININ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ’

Sezon öncesinde hedeflerini ligde kalmak olarak belirlediklerini belirten Bekir Yarangüme, “Buraya kadar geldikten sonra hedef ligde kalmak demek olmaz tabii ki. Artık hedef büyütüyoruz. Onu da konuştuk. ‘Ligde kalma hedefiyle başlıyoruz ama sezon içerisinde hedefi büyüteceğiz’ demiştik. Sağ olsun arkadaşlarımız da o inançla mücadele ettiler. Artık hedefimiz play-off’a kalmak. Geç kurulmuş bir kadro için bu çok büyük bir başarı. Konya halkının da bize desteği çok önemli. Seyirci sayımız her maç artıyor. Bu çok önemli bir faktör. Biz bu performansımızın yanına seyirci desteğini de alırsak buradan takımların çıkması çok zor olur. Konya halkını önümüzdeki tüm maçlara bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘AKHİSAR MAÇI TEHLİKELİ GEÇECEK’
Akhisar Belediye karşılaşmasına da değinen idari menajer Yarangüme, “Akhisar Belediye, orta sıra takımlarından birisi ancak bir takviye yaptılar, Kenan Bajramovic geldi. Tehlikeli bir maç olacak. Hangi takımla veya nerede oynandığının hiçbir önemi yok. Herkes herkesi ev sahibi de olsa deplasman da olsa yenebilecek güçte. Bunun bilincindeyiz. Yoksa rakibimizin ligdeki durumu bizim için fark etmiyor. Kazanmak önemli, kaç farkla veya nasıl kazanıldığının bir önemi yok. Her takım gibi biz de evimizdeki maçları taraftar desteğiyle daha rahat kazanmak istiyoruz. Umarım bu hafta bunun başlangıcı olur. Bu maçı da kazanırız ve iyi gidişimize devam ederiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

TEVFİK EFE

Editör: TE Bilişim