Bu maç öncesi açıklamalarda bulunan yeşil beyazlı takımın Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, kalan haftalara oynanacak olan bütün maçları kazanmak istediklerini belirtti

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, ligin 29.haftasında oynanan Sakaryaspor maçını kaybetmesine rağmen Play – Off şansını sürdürüyor. Yeşil beyazlı takım, kalan maçların tamamını kazanarak lig sonunda Play – Off hattında yer almak istiyor. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Alper Avcı, bu hafta iç sahada konuk edecekleri Silivrispor maçının çok geçeceğini, rakibin kaybedecek bir şey olmadığını ifade etti. Avcı, ligde kalan 5 maçın tamamını kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

‘BEKLEMEDİĞİMİZ YENİLGİ ALDIK’

Son olarak oynanan Sakaryaspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Mustafa Alper Avcı, “Hafta sonunda çok zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Küme düşme hattında yer alan ve kaybedebileceği hiçbir şey olmayan bir rakiple oynayacağız. Silivrispor karşılaşması bu anlamda bizim adımıza riskli bir müsabaka olacak. Bunun bilinci içerisinde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bizim açımızdan baktığımızda ise kalan haftalarda Play-off  iddiasını sürdürmek için kazanmamız gereken bir karşılaşma. Geçen hafta deplasmanda beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu yenilgi bizi çok üzdü. Ama sevindirici tarafı artık takımız öyle bir takım olduk ki; deplasmanda şartlar her ne olursa olsun kazanamadığımız için üzülüyoruz” şeklinde konuştu.

‘TÜM MAÇLARI KAZANMAK İSTİYORUZ’

Ligde oynanacak olan beş maçın tamamını kazanarak Play – Off hattına girmek istediklerini sözlerine ekleyen Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, “Sakaryaspor’u yenemediğimiz çok üzüldük. Bu nedenle kalan 5 maçlık süreçte iç sahada veya deplasmanda ayrım yapmaksızın tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız halen gelişim göstermeye devam ediyorlar. Önümüzdeki haftalarda alacağımız sonuçlar ligin üst bölgesi için sıralamayı etkileyecek nitelikte. Oynadığımız futbolu skora da yansıtabilirsek istediğimiz neticeleri alacağımıza inanıyoruz” dedi.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. Hafta karşılaşmasında Silivrispor ile iç sahada karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor’un bu maçını Emre Abar yönetecek. 8 Nisan Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’de başlayacak karşılaşmada Emre Abar’ın yardımcılıklarını Boran Turhan ve Emre Doğu yaparken, karşılaşmanın 4.hakemliğini ise Sefa Can Meral olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim