Cuma günü Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Anadolu Kartalı, haftaya Yeni Malatyaspor’u evinde konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında evinde ağırladığı Beşiktaş’tan 1 puan çıkarmayı başaran Atiker Konyaspor ilk 5 haftalık zorlu periyodu tamamladı. Yeşil beyazlılar alt sıralardan kurtulmak için önündeki iki maçı gözüne kestirdi. Cuma akşamı Akhisar Belediyespor’a konuk olacak olan Anadolu Kartalı, gelecek hafta evinde Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Bu 2 maçtan 6 puan hedefleyen yeşil beyazlılar, Galatasaray karşısına rahat çıkmak istiyor.

İLK YARIDA 4 PUAN ALMIŞTI

Atiker Konyaspor 6 puan hedeflediği Akhisar Belediyespor ve Yeni Malatyaspor maçlarından ilk yarıda 4 puan çıkarmıştı. Evinde Akhisar Belediyespor’u mağlup eden Konyaspor, Yeni Malatyaspor ile de berabere kalmıştı.

AKHİSAR İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADI

Lig’in 22. hafta karşılaşmasında Karabükspor’u 3-0 ile geçen T.M. Akhisarspor’da gözler Atiker Konyaspor mücadelesine çevrildi. Ligde oynadığı son 2 karşılaşmayı da gol yemeden kazanan T.M. Akhisarspor, yakaladığı bu performansı sürdürmek istiyor. Lig’de oynadığı 22 karşılaşmada 27 puan toplayan Manisa ekibi, temsilcimiz Atiker Konyaspor’un 6 puan önünde yer alıyor. T.M. Akhisarspor’un, bu sezon kendi sahasında başarılı performansı göze çarpıyor. Süper Lig’de kendi evinde 10 karşılaşmaya çıkan yeşil siyahlılar 5 galibiyet ve 3 beraberlik ile 18 puan topladı. T.M. Akhisarspor, iç sahadaki 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Ligin ikinci yarısına da iyi başlayan T.M. Akhisarspor, oynadığı 5 karşılaşmadan sadece 1 mağlubiyet alarak 8 puan topladı.  Yeşil siyahlı ekipte zorlu Atiker Konyaspor mücadelesinde gözler Paulo Henrique ve Soner Aydoğdu’da olacak. Lig’de oynadığı 21 maçta 5 gol ve 4 asist ile oynayan Soner Aydoğdu, Teknik Direktör Okan Buruk’un vazgeçilmez oyuncusu haline geldi. Takımın gol yollarında etkili ismi Paulo Henrique ise ligde çıktığı 17 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez havalandırırken yaptığı 2 asist ile takımına katkı sağladı.

VEYSEL KOÇ

Editör: TE Bilişim