Yeşil beyazlılar bugün evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak ve hakem Arda Kardeşler tarafından yönetilecek

Spor Toto Süper Lig'in 10. Haftası bütün hızı ile devam ediyor. Temsilcimiz Aitker Konyaspor bugün evinde ligin son dönemdeki formda ekiplerinden Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa arasında saat 19.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kemal Yılmaz yapacak.Maçın 4. hakemi Erkan Engin.

ATİKER KONYASPOR DÜŞÜŞTE

Süper Lig'de çıktığı son 3 karşılaşmada galip gelemeyen Aykut Kocaman yönetimindeki Atiker Konyaspor topladığı 10 puanla 12. sırada bulunuyor. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezonu 3. sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Atiker Konyaspor'un son 3 lig maçında galibiyeti bulunmuyor.

Süper Lig'in ilk 6 haftasında sadece bir kez mağlup olan yeşil-beyazlılar, son 3 hafta da ise zorlu fikstürden istediği sonuçlarla ayrılamadı. Son üç karşılaşmada lider Medipol Başakşehir ve zorlu Bursaspor deplasmanlarına giden Konya temsilcisi, iç sahada ise çıkış arayan Fenerbahçe'yi konuk etti. Bu karşılaşmalarda sadece liderden 1 puan alabilen Atiker Konyaspor, son iki maçında ise rakiplerine mağlup olmaktan kurtulamadı.

KASIMPAŞA ÇIKIŞA GEÇTİ

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak Kasımpaşa, rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı son 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Atiker Konyaspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmenin hesabını yapıyor. Son maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Kasımpaşa, ligde topladığı 11 puanla 10. basamakta yer alıyor.

 

AA/SPOR SERVİSİ

 

 

Editör: TE Bilişim