Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da kombine sevinci yaşanıyor. Önceki gün satışa çıkarılan kombinelerin fiyatları Süper Lig takımlarına göre oldukça makul tutulmuş ve taraftarın biletlere ilgisi yoğun olmuştu. 35 bin kombine bilet satışı hedefi konulurken, sayının 25 bin rakamının üstüne çıkmasına kesin gözü ile bakılıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yönetim olarak bilet fiyatlarına fedakarlık yaptıklarını, taraftarın ilgisi ile de bu fedakarlığın karşılığını aldıklarını söyledi. 

 KAYNAK SAĞLAMAYA ÇALIŞABİLİRDİK

Taraftarın kombinelere olan yoğun ilgisini değerlendiren Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, “Gelecek sezonun kombine bilet fiyatları belirlenirken sayın başkanımız Hilmi Kulluk’un isteği ve yönetim kurulu üyelerinin ortak kararı ile bilet fiyatlarını oldukça makul seviyede tuttuk. Biliyorsunuz son yıllarda Konyaspor’un taraftar heyecanı bir hayli yüksek. Ülkedeki ekonomik şartlar da belli. Ekonomik hassasiyetlerin Konyaspor’a olan sevginin önüne geçmesin, insanlar rahatlıkla takımını destekleyebilsin istedik. Elbette diğer takımlar gibi fiyatları yüksek tutup kulübe kaynak sağlamaya çalışabilirdik. Ancak taraftarımızın iç saha desteğinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve onların bize kazandıracağı maçlarla kombine bilet gelirinin çok üzerinde kaynak sağlanabilir” dedi.

12 KİŞİ OLACAĞIZ

Sezon içinde taraftardan beklentilerinin yüksek olduğunu ifade eden Öten, “Yönetimin bu fedakarlığına karşı taraftarımızın ilgisi çok yüksek oldu. İlk günden rekor sayılabilecek sayıda bilet satışı yapıldı. Gelecek sezon Süper Lig seyirci ortalamasında ilk sırada olmasak da, ön sıralarda yerimizi alacağımıza inanıyoruz. İnşallah iç saha maçlarımızda 12 kişi sahaya çıkmış olacağız. Taraftardan beklentimiz kombinenin hakkını verilmesi. Bütün maçlarda skor ne olursa olsun takımın maçın sonuna kadar desteklenmesi” diye konuştu.

GÜZEL BİR KONYASPOR İZLEYECEĞİZ

Gelecek sezon için hummalı bir çalışma yürüttüklerini de sözlerine ekleyen Güven Öten şu ifadeleri kullandı: “Transfer konusunda yönetimimiz gerekli çalışmaları, teknik heyetimizle istişareli olarak yürütmeye devam ediyor. Gerekli yerlere beklenen takviyeler yapılacak. Sezon öncesi her alanda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Gelecek sezon taraftarımızın da desteği ile çok güzel bir Konyaspor izleyeceğiz”

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim