Konya Anadolu Selçukspor’da Beyaz Grup’un zirve ortaklarından bir tanesi olan Altay ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı, “Biz de iyi bir ekip olduğumuzu, iyi oyunculardan kurulu olduğumuzu, saha içerisinde doğruları yapmaya çalıştığımızı gösterdik. O yüzden çok güzel bir karşılaşma olacak, bizler inanıyoruz ki bu zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz” dedi. Öte yandan Yavru Kartal’da Altay maçının hazırlıkları sürüyor.

‘BEKLENTİRLER SKORA 

YANSIDIKÇA MUTLU OLUYORUZ’

Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Alper Avı yaptığı açıklamada, “Tabii ki yaşanan bu süreçten dolayı oldukça mutluyuz, gururluyuz. Ama sezon başında döndüğümüz zaman daha önce de ifade ettiğimiz gibi yeni bir takımdık zamana ihtiyacınız vardı. Sabır gösterilmesini istedik, yönetim kurulumuz sağ olsunlar sabır gösterdiler. Her anlamda oyuncularımın zamana ihtiyacı vardı. Bunu ifade etmeye çalıştık ve bu zamanı iyi değerlendirdik. Tabii beklentiler skora yansıdıkça mutluluk yaşıyoruz. Zaman içinde daha da başarılı olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

‘SAHA İÇİNDE DOĞRULARI YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Hafta sonunda İzmir deplasmanında Altay gibi güçlü bir ekiple karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Avcı, “İzmir’in köklü bir camiası Altay ile deplasmanda karşılaşacağız. Liderlik koltuğunu Gümüşhane ile paylaşıyorlar. Puanları aynı. Zirve ortaklarından bir tanesi. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor, fakat oyuncularımız bu tip maçları çok seviyorlar. İyi bir ekiple oynayacağımızı biliyoruz fakat biz de iyi bir ekibiz. Biz de iyi bir ekip olduğumuzu, iyi oyunculardan kurulu olduğumuzu, saha içerisinde doğruları yapmaya çalıştığımızı gösterdik. O yüzden çok güzel bir karşılaşma olacak, bizler inanıyoruz ki bu zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz” ifadelerini kullandı.

ALTAY HAZIRLIKLARI 

SÜRÜYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonunda deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek olan yeşil beyazlı takım hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları gözetiminde Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra üç grup halinde hücum ve savunma organizasyonları üzerine çalışma yapan futbolcular, açma germe hareketleri de antrenmanı tamamladı. Antrenmanı Yavru Kartal’ın Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay da takip etti. Ay, Kulüp Menajeri Alim Öztaş ve Teknik direktör Alper Avcı ile bir süre sohbet etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim