Anadolu Selçukluspor Yönetim Kurulu, iç saha maçlarında tribündesteğinin verilmesinin yanı sıra bilet satışından elde edilecek gelirle debütün taraftarları yeşil-beyazlı takıma destek vermeye çağırdı. Sezon başındanbu yana uygulanan bilet fiyatlarında değişikliğe gidilmediğinin belirtildiğiaçıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun konu hakkında uygulamada olanyönetmelikleri gereği maçlara biletsiz seyircilerin alınamayacağı ve bu nedenlefutbolseverlerin biletlerini alarak maça gelmeleri istendi.

Anadolu Selçukluspor Yönetim kurulunun açıklaması şu şekilde:“Geride kalan 8 lig maçının yarısını kendi sahasında oynayan takımımızınyeterli tribün desteği alamadığı, tribün gelirlerinin giderleri karşılamadığıgerçeğinden de yola çıkarak, bu haftadan itibaren başta yönetim kurulu üyelerimizolmak üzere, maçı izlemeye gelen tüm taraftarlarımızın bilet alarak stadyumagelmelerini istiyoruz. Şehrimizin futbol değerine katkı yapmak ve Konya futbolalt yapısının bir geçiş noktası olarak bu sezondan itibaren hem başarıyı hem defutbolcu yetiştirmeyi hedefleyen kulübümüzün kalıcı olabilmesi ve geleceğegüvenle bakılabilmesi için futbolseverlerin desteklerini beklemekteyiz. SadeceYönetim Kurulumuzun gayretleriyle zor olacak ama ‘Spor Kamuoyunun’ destekleriniile daha kolay ulaşılacak hedeflere, hep birlikte koşar adımlarla gidebilmekiçin, tüm sporseverleri 4 Kasım 2012 Pazar günü Konya Büyükşehir BelediyesiAtatürk Stadyumumuzda saat 13:30’da oynanacak İskenderun Demir Çelikspormaçında biletlerini alarak takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.”

GÜNBAŞ: HERKESİNÇORBADA TUZU BULUNSUN

Anadolu SelçuklusporBaşkanı Mehmet Günbaş, kendi yağlarıyla kavrulan, ekonomik anlamda kısıtlı birbütçeyle Konya futboluna hizmet vermenin gayretini gösterdiklerini, dolayısıylada tribün gelirlerinden bile medet umar hale geldiklerini belirterek,“Konyaspor başkanı ve yönetimi, Anadolu Selçukspor yönetimi de dahil,  herkes bizim maçlarımızı ücret ödeyerekizleyecek. Bu konuda kararlıyız. Çünkü bizim ücretsiz maç izletme gibi birlüksümüz yok. Bu takımın başarılı olmasını, bir üst lige çıkmasını istiyorsak,herkes bu takıma maddi ve manevi destek vermek zorunda. Altını çizereksöylüyorum, Anadolu Selçuklu takımı çok zor şartlar altında başarıya koşuyor.Bunun için de herkesi bu konuda duyarlı olmaya ve bu takıma sahip çıkmaya davetediyorum” dedi.

Kısıtlı imkanlararağmen, sportif anlamda başarılı bir performans sergilediklerinin de altınıçizen Anadolu Selçukluspor Başkanı Günbaş, “Biz yönetim olarak elimizdengeldiğince titiz davranıyoruz. Bu kulüpte bir tek kuruşun bile israfedilmemesi, bir tek kuruşun bile amacı dışında kullanılmaması için ince eleyipsık dokuyoruz. Hoş zaten paramız da yok, kolay para harcama gibi bir lüksümüzde yok, ama buna rağmen ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Umarım bizim buhalisane düşüncelerimizi herkes sahiplenir ve bu takımı elbirliği ilehedeflenen noktaya taşırız” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim