Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan ve Bursa’dan kırgın ayrılan deneyimli oyuncu, Sergen Yalçın’ın görev vermesi durumunda eski takımını yıkmaya hazırlanıyor

Kasımpaşa galibiyeti ile uzun bir aranın ardından düşme hattından uzaklaşan Atiker Konyaspor’da, Pazartesi günü oynanacak Bursaspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Dün akşam saatlerinde teknik direktör Sergen Yalçın gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma çalışmaları ile başlarken, 5’erli gruplar haline yapılan pas ve şu çalışması ile devam etti. Taktik çalışma ile sona eren idmana Kasımpaşa maçında sakatlanan Ferhat da katıldı. Sakatlığı bulunan Ömer Ali ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

VOLKAN BURSA’YA BİLENİYOR

Pazartesi günü Bursaspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan temsilcimiz Atiker Konyaspor’da bütün gözler Volkan Şen’de. Kasımpaşa maçında Eto’o’nun golünün asistini yapan Volkan her geçen hafta yükselen performansı ile dikkat çekiyor. Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan ve Bursa’dan kırgın ayrılan deneyimli oyuncu bu hafta oynanacak kritik mücadelede eski takımına imhaya hazırlanıyor. Volkan Şen, teknik direktör Sergen Yalçın’ın görev vermesi durumunda takımın en önemli silahlarından biri olacak.

KONYASPOR’U TEK BAŞINA YIKMIŞTI

ŞİMDİ RÖVANŞ ZAMANI

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasına deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor’da zorlu maç öncesi akıllara 2014-2015 sezonunda oynanan ve Bursaspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşma geldi. O maçta Bursaspor forması giyen ve olağanüstü bir performans ortaya koyarak adeta Konyaspor’u tek başına yıkan Volkan Şen bu sefer Konyaspor forması ile Bursaspor karşısına çıkacak. O maçtaki tribünle girdiği diyalog ve performansı hiç unutulmayan Volkan’ın Bursaspor karşısında aynı istek ve coşku ile oynayarak Konyaspor taraftarına kendini affettirmesi bekleniyor.

GALİBİYET BURSASPOR’U TÜRBÜLANSA SOKACAK

Öte yandan Pazartesi günü oynanacak zorlu maçtan çıkacak olası bir Konyaspor galibiyeti düşüşteki Bursaspor’u iyice türbülansa sokacak. Geçen sezon son haftada tartışmalı bir maç sonunda ligde kalan yeşil beyazlılar, temsilcimiz Atiker Konyaspor’u mağlup ederek rahatlamak isteyecek. Ancak olası bir Konyaspor galibiyetinde iki takım arasındaki puan farkı 1’e düşecek ve Bursaspor ateşi ensesinde hissedecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim