Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşan İttifak Holding Konyaspor, 1-0 mağlup olmuştu. Maçın ilk yarısında rakibi karşısında varlık gösteremeyen Anadolu Kartalı, ikinci yarıda rakibin 10 kişi kalmasına rağmen sahada yokları oynamıştı. Eksik mücadele eden rakibine bir de penaltı hediye eden yeşil beyazlılar, hem sonuç hem oyun anlamında son dönemlerin en ağır yenilgisini aldı. Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman maç sonu yaptığı açıklamada oynanan futbolu ‘utanç verici’ olarak değerlendirmiş ve kamuoyundan özür dilemişti. 

SONUÇTAN ÇOK OYUN ÜZDÜ

Bir önceki hafta Denizlispor’u deplasmanda iyi bir oyunla mağlup eden Konyaspor’un Göztepe karşısında düştüğü durum camiayı yaraladı. Konyaspor’un saha içinde ne yaptığını bilmeyen halini Göztepe’ye kaybetmekten daha ağır bir durum olarak gören teknik heyeti, hücumdaki etkisizliğin yanı sıra oturduğu düşünülen takım savunmasındaki zafiyet tedirgin etti. 

Yarın yeniden çalışmalara başlayacak olan Konyaspor’da, Göztepe maçının raporlarının incelenmesinin ardından takımla genel bir toplantının yapılması bekleniyor.

KADROYA MÜDAHALE GELECEK Mİ?

Konyaspor’da Göztepe maçının muhasebesi yarın star verilecek çalışmalarla başlayacak. Deneyimli teknik adam Aykut Kocaman’ın nasıl bir tavır takınacağı ve Kayserispor maçında kadroya bir müdahale yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

Sezon başından beri istediği verimi alamadığı bazı isimleri kulübeye çekmesi beklenen Aykut Kocaman’ın ilk 5 haftanın rakamlarına göre bazı isimleri kızağa çekebileceği konuşuluyor. Özellikle büyük umutlarla kiralanan ve henüz verim alınamayan Riad Bajic, uzun süredir formsuz olan Skubic, bu sezon form tutmakta zorlanan Ömer Ali Şahiner ve Göztepe maçında rakibe anlamsız bir penaltı hediye eden Anicic başta olmak üzere pek çok isim kırmızı listede. Aykut Kocaman bireysel performansları öne çıkarmadan tedbir almanın formülünü arayacak. 

TARAFTAR MÜDAHALE İSTİYOR

Denizlispor maçında alınan galibiyet ve ortaya konulan futbolla umutlanan Konyaspor taraftarı, Göztepe maçındaki mücadeleden sonra adeta şok olmuş durumda. Her geçen gün takım oyununun daha iyi seviyeye gelmesi beklenen Konyaspor’un İzmir’de oraya koyduğu savruk görüntü tepkilere neden oldu. Taraftarlar, teknik heyetin Kayserispor maçında kadroya keskin bir şekilde müdahale etmesini istiyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim