Konyaspor yönetimi Fenerbahçe’den ayrılması beklenen Aykut Kocaman’a teklif götürmeye hazırlanırken, olumsuz bir durumda B planını devreye sokması bekleniyor

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, 8 Haziran’da yaptığı Olağanüstü Genel Kurul ile yeni başkanını belirledi. Göreve gelmesinin ardından çalışmalarına başlayan başkan Hilmi Kulluk ve kurmaylarının ilk hedefi teknik direktör. Ancak aradan geçen yaklaşık on günlük süreçte somut bir adımın atılmamış olmaması taraftarı tedirgin etti. Birçok takım yeni sezon öncesi kamp tarihlerini belirlerken, Konyaspor’da henüz teknik direktörün netleşmemesi eleştirilere sebep oldu.

İLK ADAY AYKUT KOCAMAN

Atiker Konyaspor’da teknik direktör adaylarının ilk sırasında Aykut Kocaman yer alıyor. Önceki dönemlerde Konyaspor’u çalıştıran ve Anadolu Kartalı’na en parlak dönelerini yaşatan tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe’deki durumunun netleşmesinin ardından Konyaspor yönetimi bir teklif götürecek. Fenerbahçe’de ise yerli teknik direktör ile çalışılması durumunda bu ismin Aykut Kocaman olacağı bilinirken, yabancı teknik adam arayışları da sürüyor. Aykut Kocaman’ın ise Konyaspor olumlu yanıt verip vermeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

SERGEN YALÇIN BEKLEMEDE

Yeşil beyazlı temsilcimizde Aykut Kocaman’ın olumsuz yanıt vermesi durumunda diğer planlar da büyük oranda hazır. Konyaspor yönetimi, ilk olarak geçtiğimiz sezon kümede kalma yolunda büyük emeği olan Sergen Yalçın ile bir görüşme yapmayı planlıyor. Hedeflerin ve şartların uyuşması durumunda Sergen Hoca ile yeni bir sözleşme imzalanabilir. Buradan da olumsuz bir durum oluşmasında Konyaspor’un listesinde Okan Buruk, Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal gibi isimler bulunuyor.

TARAFTARIN İSTEĞİ KOCAMAN

Anadolu Kartalı Konyaspor’da teknik direktör belirsizliği sürerken, taraftarda da tedirgin bekleyiş devam ediyor. Yeni sezon öncesi henüz hocanın belli olmaması camiada eleştirilere sebep oldu. Öte yandan Konyasporlu taraftarlar Fenerbahçe’de ayrılması durumunda Aykut Kocaman’ın yeniden Konyaspor’un başına geçmesini istiyor. Sosyal medyada bu isteklerini dile getiren taraftarlar, Kocaman’ı yeniden göreve davet ediyor.

SPOR SERVİSİ