Forvet arayışlarını sürdüren ve dünyaca ünlü yıldız oyuncularla görüşen Torku Konyaspor beklenen gelişmeler henüz sağlanamadı. Martins ile görüşmeler oyuncunun istediği yüksek ücret nedeniyle tıkanırken Kalu Uche'de ise oyuncuya başka takımların talip olması nedeniyle istenilen sonuç alınamadı

Transfere fırtına gibi bir başlangıç yapan, iç ve dış transferde ardı ardına imzaları patlatan Konyaspor'da son dönemde sessizlik hakim. Torje, Uğur İnceman, Benjamin Fuchs gibi isimleri renklerine bağlayarak transferde önemli hamleler gerçekleştiren Kartal forvet ve kaleci alarak transferi büyük oranda tamamlamak istiyordu. Ancak bir çok yıldız oyuncu ile görüşen Konyaspor henüz bu görüşmelerden istediğini alamadı. Dünyaca ünlü yıldızlarla masaya oturan yeşil-beyazlı yönetim ekonomik kaygılar nedeniyle oyuncuları imza aşamasına getiremedi.

MARTİNS ÇIKMAZA GİRDİ

Torku Konyaspor taraftarını heyecanlandıran ünlü gölcü Obafemi Martins transferi rafa kalkmak üzere. Menajerler vasıtası ile oyuncuya teklif sunan Kartal oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transferden geri adım attı. Pek çok Süper Lig ekibi Martins için harekete geçerken oyuncunun piyasası bir anda yükseldi. Oyuncu için Beşiktaş'ın bile devrede olduğu iddia edilirken hafta başında yıldız golcünün transferi için umutlu olan yönetimde gelişmeler sonrasında moraller bozuldu. Henüz transfer tam olarak rafa kalkmasa da büyük oranda sekteye uğradı. Yıldız golcü iel son durum önümüzdeki günlerde netleşecek.

KALU UCHE'DE RAKİP ÇIKTI

Öte yandan Torku Konyaspor'un geçen hafta anlaşma noktasına geldiği Kalu Uche'de ise pürüz çıktı. Oyuncu ile büyük oranda anlaşan Kartal işin sadece imzaya kaldığı transferde geri adım atmak zorunda kaldı. Transferin ortaya çıkmasından sonra özellikle Süper Lig'den pek çok takım oyuncuya talip oldu. Oyuncunun değeri bir anda artarken bahsi geçen rakamlar Konyaspor'u aştı. Torku Konyaspor cephesi gelişmeleri doğrularken transferden büyük ölçüde vazgeçildiği bildirildi. Yeşil-beyazlı yönetim gözünü listedeki alternatif isimlere dikti.

DÜNYA KUPASI'NDAN SONRA HIZLANACAK

Torku Konyaspor transferde yeniden sessizliğe bürünürken transfer komitesinin Dünya Kupası'nı beklediği iddia edildi. Pek çok oyuncuyu izlemeye alan transfer komitesi grup maçlarının sona ermesi ve elenen takımların ülkelerine dönmesinden sonra harekete geçecekleri iddia edildi. Öte yandan Gekas'a tekliflerini yenileyen yönetim Yunan golcüden gelecek haberi bekliyor. Dünya Kupası sonrasında ilk tercihi olan Konyaspor ile masaya oturacak Gekas ile anlaşma sağlanması durumunda Konya'ya gelip kampa katılması istenecek.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim