Anadolu Kartalı’nın mücadeleci futbolcusu Jens Jonsson, Kayserispor maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Jonsson, iyi bir hocamız var gol yollarında sıkıntı çekiyoruz ama en kısa sürede Konyaspor’u ait olduğu yere taşıyacağız dedi

İttifak Holding Konyaspor’un istikrarlı futbolcusu Jens Jonsson, Hes Kablo Kayserispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Öncelikle Geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe maçını değerlendiren deneyimli futbolcu şunları söyledi: ‘’Zor bir maçtı bizim için maça iyi de başladık ama rakipte bize karşı iyi motivasyon olmuştu ve iyi performans gösterdiler. Maalesef mağlup olduk üzgünüz. Önümüzde Kayserispor maçı var o maça konsantre olduk. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.”

ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM

Son oynanan Göztepe maçında taraftarın bazı oyunculara tepki göstermesi ile ilgili de konuşan Jens Jonsson, “Gol yollarında sorun yaşıyoruz bu da sonuca etki ediyor. Yeni bir hocamız var iyi yerlere geleceğiz. Taraftarın tepkisini anlayışla karşılıyorum. Onların bizden beklentisinin ne olduğunu biliyoruz ve takım olarak çalışıyoruz. En kısa sürede Konyaspor’u ait olduğu yerlere taşıyacağız” dedi.

İYİ BİR HOCAMIZ VAR

Bülent Korkmaz ile ilgili de konuşan tecrübeli orta saha oyuncusu, “İyi bir hocamız var yeni geldi. Sadece 2 antrenman yapıp Göztepe karşısına çıktık. Hocanın verdiği taktikleri tam olarak gerçekleştiremedik. Zamanla iyi yerlere geleceğiz. 2 sene önce daha kötü bir senaryo yaşadık. Bunun üstesinden gelmiştik. O zamana nazaran fikstürümüz daha iyi kendi rakiplerimizle karşılaşacağız. Tek yapmamız gereken o maçlarda iyi mücadele etmek ve galibiyete uzanmak” dedi.

İLHAN ATLI

Editör: TE Bilişim