Karapınar Belediyespor’dan yapılan açıklamada, Beyşehirli futbolcular ve taraftarlar, karşılaşmanın hakemini ve konuk Karapınar Belediyespor’un 4 futbolcusunu darp ettiği, futbolcuların hastaneye giderek darp raporu aldıkları ifade edildi.

Konya Süper Amatör Lig’de Beyşehir Belediyespor ile Karapınar Belediyespor arasında oynanan futbol maçında sahalarda spor adına yakışmayan görüntüler yaşandı. Sahaya inen Beyşehir Belediyesporlu taraftarların hem hakem Selçuk Keklik’i hem de Karapınar Belediesporlu  futbolcuları darp ettiği belirtildi. Karapınar cephesinden, “Karşılaşmada yenilgiyi hazmedemeyen Beyşehir Belediyesporlu futbolcular ve taraftarlar, önce karşılaşmanın hakemi Selçuk Keklik’i, ardından Karapınar Belediyesporlu Fikret Kavak, Mesut Demir, Muhammet Balıkçı ve Barış Demirel’i darp etti” denildi.

Karapınar Belediyespor takımının Genel Kaptanı Gökhan Zengin, “Futbol adına insanlık adına utanç verici. Futbolcularımız yerlerde tekmelendi. Yazıklar olsun” dedi.

Güvenlik zafiyetinin hat safhada yaşandığı karşılaşmanın sonu terörden farkı kalmadı diyen Zengin, “Beyşehir Belediyespor taraftarı, müsabaka öncesinde Karapınar takımına sosyal medya üzerinden tehdit dolu mesajlar gönderdi. Maçın oynandığı sırada küfürler hiç kesilmedi.88. dakikasında takımımız  penaltı kazanırken, saha da karışmaya başladı. Beyşehir’in yedek oyuncuları ve taraftarları sahaya atlarken, önce maçın hakemi Selçuk Keklik’e, daha sonra bizlere  saldırdı. 4 futbolcumuz ciddi şekilde yaralandı. Kaleci Fikret Kavak’ın göğüs kafesinde, karnında ve bacağında yırtılmalar oluştu. Barış Demirel’in omzunda çıkma, kafasında yarılma ve bacağında sakatlık meydana geldi. Rakip takım teknik direktörü Özcan Sert ve takım kaptanı Alper Karademir hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim