Genel Müdür Mehmet Baykan, üyelere, katkılarından dolayı plaket verdi

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, görev süreleri dolan Merkez Ceza Kurulu ve Genel Müdürlük Ceza Kurulu üyelerine, katkılarından dolayı plaket verdi. Türk spor hukukunda önemli karar mercileri olan Merkez Ceza Kurulu ve Genel Müdürlük Ceza Kurulu’nun mevcut üyelerinin görev süreleri doldu. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, görev süreleri dolan Merkez Ceza Kurulu ile Genel Müdürlük Ceza Kurulu üyelerini, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda misafir etti.
ALDIĞINIZ HER KARAR TÜRK SPORUNUN FAYDASINA OLDU
Kurul üyeleriyle yemekte bir araya gelen Genel Müdür Baykan, Türk sporuna yaptıkları katkılardan dolayı üyelere teşekkür etti. Baykan, “Talimatlar doğrultusunda görev süreleriniz dolmuş bulunmakta. Göreve geldiğim günden bu yana sizlerle çok güzel bir çalışma ortamı içinde bulundum. Ben, 1988 yılından bu yana sporda gönüllü olarak, son 1 yılı aşkın bir süredir de hem gönüllü hem de profesyonel olarak spora hizmet ediyorum. Spora gönüllük paydasında hizmet etmeninin mutluluğunu hep yaşadım. Sizler de, görev yaptığınız sürece özel hayatınızdan feda ederek, Türk sporu için çalıştınız. Türk sporunun disipline edilmesi yolunda önemli hizmetler verdiniz. Ülkenin gençlerini disiplinli bir şekilde spor yapmaya sevkederken, spor adamlarının da fair-play çerçevesinde mücadele etmesine yardımcı oldunuz. Eleştirildiğiniz zamanlar doğal olarak olmuştur ancak alınan her karar Türk sporunun faydasına içindir. Spor gibi geniş bir perspektif içinde adaletin tesisi için yaptığınız çalışmalara Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
ALNIMIZIN AKI VE ŞEREFİMİZLE GÖREV SÜREMİZİ DOLDURDUK
Merkez Ceza Kurulu Başkanı Eyyüp İspir, karşılıksız olarak spora hizmet etme amacıyla bugüne kadar görevlerini yaptıklarını belirterek, “Görevler, fedakarlıkları da yanında getirir. Bizler, karşılık beklemeden bugüne kadar çalıştık. ‘Süreyya Ayhan kararında’ olduğu gibi zaman zaman eleştirildiğimiz kararlarımız oldu. Kurul üyesi arkadaşlarımla, spor hukukun teamülleri gereğince Türk sporuna hizmet ettik. Alnımızın akı ve şerefimizle görev süremizin sonuna geldik. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışacağız. Bizleri, hatırlayıp burada ağırladığınız ve gösterdiğiniz incelikten dolayı sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
ADİL KARARLAR ALMAK İÇİN ÇALIŞTIK
Genel Müdürlük Ceza Kurulu Başkanı İlker Peksezer de, Türk sporuna adil kararlar vermek için çalıştıklarının altını çizerek, “Vicdanımızın sesini dinleyerek, adil kararlar almak için çalıştık. Özveriyle ve beklentimiz olmadan hizmet ettik. Spor camiası ve adalete katkı yapmak için gayret gösterdik. Böylesine bir günde makam tarafından bu şekilde onurlandırılmak bizleri çok mutlu etti” dedi.
KURUL ÜYELERİNE PLAKET
Konuşmaların ardından Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Zübeyt Aydın ile birlikte Merkez Ceza Kurulu Üyeleri Eyyüp İspir, Mehmet Bilgin, Murat Sezginer, Ramazan Emre, Halil İbrahim Çiçek ile Genel Müdürlük Ceza Kurulu Üyeleri İlker Peksezer, Mehmet Aymelek, Cem Aydın, Seyyid Ahmet Öztürk ve Ömer Lütfi Akın’a görev süreleri boyunca yaptıkları katkılardan dolayı birer plaket takdim etti. Merkez Ceza Kurulu ve Genel Müdürlük Ceza Kurulu üyeleri için düzenlenen yemeğe, Spor Genel Müdür Yardımcıları Tamer Taşpınar, Mehmet Kocatepe, Dursun Türk ve Ömer Altunsoy’un yanı sıra Spor Genel Müdürlüğü Daire Başkanları da katıldı.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim