Sancılı geçen sezonun ardından Spor Toto Süper Lig’de kalmayı başaran Atiker Konyaspor’da gündem yönetim. Ligde kalmanın kesinleşmesinin ardından Konyaspor taraftarı yönetimi istifaya çağırmış ve yönetim de yaptığı açıklama ile ‘yeni yapılanma’ sözü vermişti. İlk hamle Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı’dan geldi. Çakıcı Fenerbahçe maçı sonrası istifa edeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından gözler bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısına çevrildi.

YENİ YAPILANMA ZAMANI

Konyaspor’da bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında gündemdeki konular ele alınacak. Yönetimin taraftarın istifa beklentisini gündemine alması ve olağanüstü genel kurul kararı vermesi bekleniyor. Mevcut yönetimden bir çok ismin yeni yapılanmada yer almak istemedikleri, son kararın şehri güç dinamiklerine bırakılacağı gelen bilgiler arasında.

YENİ YÖNETİM HEYECANI

Problemli bir sezonu geride bırakan Konyaspor taraftarında yeni yönetim heyecanı yaşanıyor. Sezon içinde defalarca istifasını istediği yönetimin görevi bırakmasını bekleyen yeşil beyazlı renklere gönül verenler, Konyaspor’u içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten çıkaracak, camiaya güven verecek, vizyonlu bir yönetimin kurulmasını bekliyor.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Öte yandan temsilcimiz Atiker Konyaspor sezonun son maçında Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar bu maçın hazırlıklarına bugün saat 18.00’de yapacağı antrenmanla başlayacak.

SPOR SERVİSİ