Selçuklu Belediyespor A Takımı, Kayseri Yolspor maçının hazırlıklarına başladı
Konya Amatör Küme U-17 ligi B gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor futbol takımı  Yolspor takımı ile karşı karşıya geldi. Mavi-Beyazlılar mücadeleden 4-1 galip ayrılmayı başardı. Selçuklu Belediyespor gollerini Dk. 30 (P) Basri, Dk. 50 ve Dk. 80 Çağrı ile Dk. 70 Hidayet kaydetti. Yolspor'un tek golünü kaydeden isim ise Dk. 60 da Rahman oldu. Selçuklu Belediyespor U-17 futbol takımı B gurubunda ligin geride kalan 4 haftasında mağlubiyet yüzü görmedi. Oynadığı maçlarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden mavi-beyazlılar grupta lider durumda bulunuyor. Ligde attığı 17 gole karşılık kalesinde sadece 5 gol gören Selçuklu Belediyespor ligin en iyi averajına sahip takım durumundu. Selçuklu Belediyespor U-17 takımı hafta sonunda 14 Ekim Pazar günü Atatürk Stadı 2 nolu sahada saat: 13:00 da Konya İdmanyurdu takımı ile karşı karşıya gelecek.
U-15'DEN ZİRVEYE AMBARGO
Konya Amatör Küme U-15 ligi C gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin dördüncü haftasından da 3 puanla ayrılarak puanını 12'ye taşıdı. Selçuklu Belediyespor bu haftayı rakibi Demirspor karşısında 3-0 hükmen galip kapattı. Geride kalan haftalarda attığı gol sayısı 21'e ulaşan mavi-beyazlılar buna karşılık kalesinde yalnızca 4 gol gördü. Selçuklu Belediyespor U-15 takımı ligin beşinci haftasında deplasmanda mücadele edecek. Cumartesini günü Ilgın da Ilgınspor ile karşılaşacak olan Selçuklu Belediyespor haftayı yine kayıpsız ve lider kapatmanın peşinde.
A TAKIMDA GÖZLER KAYSERİ MAÇINA ÇEVRİLDİ
Selçuklu Belediyespor A takımında geçtiğimiz hafta sonu Nevşehirspor deplasmanında alınan mağlubiyetin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Mavi-beyazlı ekip antrenör Recep Alkan nezaretinde hafta sonunda konuk edeceği Kayseri Yolspor maçının hazırlıklarına başladı. Selçuklu Belediyespor futbol takımı mücadele ettiği Bölgesel Amatör Liginde istediği sonuçları almayı başaramazken kötü gidişe dur demek istiyor. Kayseri temsilcisi karşısında arzu ettiği galibiyet almak isteyen Selçuklu Belediyespor, tamamen bu maça konsantre olmuş durumdu.
SPOR SERVİSİ
 
Editör: TE Bilişim