Geleceğin aydınlık gençleri için tüm imkanlarını seferber Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurdun dört bir köşesinden on binlerce genci kardeşlik çatısı altında buluşturup birbirinden farklı aktivitelerle çeşitli kamp fırsatları sunuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı her yıl olduğu gibi 2015 yılında da yaklaşık 60 bin genci bir araya getirerek sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle serbest zamanlarını gençlik ve izcilik kamplarında değerlendirmelerini sağladı. Doğa, deniz, çadır konsepti ve Ramazan temalı olmak üzere bu yıl 26 gençlik kampını gençlere açacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Haziran ve Ekim ayları arasında düzenlenecek kamplarda gençlere dolu dolu bir hafta yaşatmayı amaçlıyor.

Gençlik kamplarında, paintball, okçuluk, havalı tüfek, tırmanma duvarı, mini golf, kano, rafting, dağ bisikleti, flyfox, ip parkuru gibi sportif faaliyetler yer aldı. Sokak oyunları, müzik, tiyatro, halk oyunları, kültürel geziler ve kişisel gelişim seminerleri gibi etkinliklerle gençlerin zamanı en etkin şekilde değerlendirilmesi sağladı. 

Birçok ilde yaş gruplarına göre belirlenen gençlik kamplarından bir tanesi de Konya'nın Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilecek. 

İHA

Editör: TE Bilişim