Galatasaray spor kulübü, Meram Eski Yol'da yeni alt yapı ve futbol okulunu açtı.  Dün gerçekleştirilen açılışta geleceğin sarı-kırmızılı futbolcuları ilk idmanını yaptı. Abdülkadir Ergun öncülüğünde Konya'da açılan Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi futbol okulu, Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefliyor. Keşfedilmemiş yetenekleri bulup, vitrine çıkarmayı kendine amaç edinen Meram Galatasaray Futbol Okulu, öğrencileriyle sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu A Plus yetki belgesine sahip olan Futbol Okulu'nun teknik direktörü Ömer Ayçiçek, açılış sonrası açıklamalarda bulundu. Ayçiçek,"Çocuklarımızla tanıştık, antrenman ve servis saatlerimizi belirledik. Okulumuzda geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Konya ve ülke futboluna yeni zenginlikler katmak istiyoruz. Amacımız; ilk olarak dürüst ve ahlaklı futbolcular yetiştirmek. Daha sonra içlerindeki yetenekli futbolcuları Türk futboluna kazandırmak" dedi.

LİGLERE KATILACAĞIZ

Yeni sezona kuracakları takımla birlikte gireceklerini belirten Ömer Ayçiçek, şunları kaydetti:"Futbol okulumuzda sürekli antrenmanlar yapmayacağız. Bu süreç çocukların sıkılmasına neden oluyor. Çocuklarımızın yarışmacı olmalarını sağlamak ve hedef koymaları için kulüp kurmaya karar verdik. Yakın zamanda kulübümüzün açılışına yaparak liglere katılacağız. İlk olarak U 11 ve U12 yaş gruplarında mücadele etmeyi düşünüyoruz. Çocukların maç performansını ve futbola alışmalarını sağlamayı arzuluyoruz."

EN İYİ İMKANLAR İLE HİZMET VERECEĞİZ

Öğrenci kayıtlara devam edilen Meram Galatasaray Futbol Okulu;  Kışın kapanabilir, yazın ise açılabilir Alman menşeli hava destekli alan kapatma sistemine sahip. Kapalı sahada oksijen açısından zengin, nemlendirilmiş hava sağlayan filtre sistemi mevcut. Velilere, Statik IP kameralar ile internet üzerinden sporcuları canlı olarak evden izleme imkânı sunuluyor. Alt yapı okul standartlarına uygun, yenilenmiş Hollanda menşeli çim halılar bulunuyor. Tesislerin içerisinde modern duşlar, soyunma odaları ve mescit de yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim