Alanya maçında alınan galibiyetin kenidilerine olan özgüvenlerini tekrar geri getirdiğini söyleyen Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan, “Ancak bu haftaki Gaziosmanpaşa maçı çok daha önemli bir maç” dedi.
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Gaziosmanpaşa maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Zafer Turan Alanya maçında alınan galibiyetin kenidilerine olan özgüvenlerini tekrar geri getirdiğini ancak bu haftaki Gaziosmanpaşa maçının çok daha önemli olduğunu söyledi. Turan, takımın başına geçtiği günden bu yana Altay maçı dışında oynadıkları tüm maçlarda futboldan ve futbolcuların mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.Zafer Turan: “Puanlarımıza mal olan basit hataları bu hafta yapmadık. İstediğimiz neticeyi aldık, kırılganlığı üzerimizden atamamıştık. Biz bundan önceki deplasmanlarda da oynadığımız futbola bakıldığında bu galibiyeti alabilirdik. Bireysel hatalar bizi bu noktaya getirdi. Alanya maçında çocuklar hiç hata yapmadı. Büyük özveri ile oynadılar. Bu ligde mücadele ettiğiniz zaman birçok şeyi başarıyorsunuz. Alanyaspor’un futbol oynama düşüncesinde olduğunu biliyorduk. Biz onlara oynayacak alan bırakmadık. Hızlı hücumlarla pozisyonlar bulmayı hedeflemiştik bunu da başardık. Daha ilk yarıda sonuç alabilirdik ancak gol 70’te geldi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için mutluyuz” dedi. Asıl önemli olanın bundan sonra galibiyet serisini sürdürebilmek olduğuna dikkat çeken Turan: “Alanyaspor galibiyetinin anlam kazanması için bu haftaki maçımızı almalıyız. Ligde son on hafta ve bizim 9 maçımız var. Bir an evvel puan alıp alt sıralardan uzaklaşmalıyız. Daha rahat futbol oynamak istiyoruz. Bu çocuklara güveniyorum. Onlarda Alanyaspor maçında özgüvenlerini tekrar kazandılar. Bizim için çok önemli bir hafta. Hem rakibimizle oynayacağız hem de alt sıralardan bizi uzaklaştırabilecek puanları alabileceğiz. Bunun için yine taraftarımızın ve bize inananların desteğiyle Pazar günü kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Anadolu Selçukluspor'da Gaziosmanpaşa maçı hazırlıkları yapılan çift çalışmayla sürdü. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde sabah yapılan çalışmaya tedavilerine devam edilen Yaser Hacımustafaoğlu ve Turgay Konyuncu dışında tüm futbolcular katıldı. Kondisyon ağırlıklı geçen sabahki çalışma 1,5 saat sürdü. Günün ikinci antrenmanını öğleden sonra Teknik Direktör Zafer Turan gözeteminde yapan futbolcular taktik bir çalışma yaptı.
SPOR SERVİSİ
 

Editör: TE Bilişim