Konya Bisiklet Spor Kulübü öncülüğünde başlatılan Ahde-Vefa ziyaretleri devam ediyor. Konya’da bisiklet sporunun kalkınması, gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için Konya tarihinde hizmetlerini hiçbir zaman esirgemeyen büyüklere ziyaretler başladı.

Konya Bisiklet Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Eşgin, Celalettin Sarıçiçek , bisiklet İl temsilcisi Nurettin Kipriksiz,. Antrenör Mehmet Şafakçı‘dan oluşan bir ekip, Konya’da uzun yıllar gazetelerde spor müdürlüğü ve spor yazarlığı yapan, aynı zamanda Bisiklet Hakemi olan Nail Bülbül’ü evine giderek Ahde vefa ziyaretinde bulundu.

Başkan Fatih Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “Değerli büyüğümüz Nail Bülbül abimiz, bugüne kadar bisiklet branşına çok büyük hizmetleri geçmiştir. Bizde Konya Bisiklet Spor Kulübü Derneği olarak ahde-vefa ziyaretinde bulunduk” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gazeteci-Spor Yazarı Nail Bülbül ise “Konya Bisiklet Spor Kulübü derneğinin beni unutmayarak ahde-vefa ziyaretleri beni çok mutlu etmiştir. Başta başkan Fatih Yılmaz olmak üzere ziyaretime gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen toplu fotoğrafla ile son buldu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim