İstanbul deplasmanında kritik bir karşılaşma oynadıklarını ve galibiyete yaklaşmalarına rağmen, sahadan 1 puan ile ayrıldıklarını dile getiren Torku Konyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Güven, galibiyeti ellerinde kaçırdıklarını belirtti.

Güven, 3 net fırsat yakaladıkları maçta bunları değerlendiremediklerini ve bu nedenle galibiyeti kaçırdıklarını belirtirken, alınan her puanın son haftalara girildikçe daha da kıymetli olduğunu söyledi.

İstanbul Başakşehir karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Güven, "Rakibimizi iyi analiz ettik ve nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk. Bunu sahaya iyi yansıttık. İstediklerimizi yaptık ve rakibin etkili olmasını engelledik. Bakıldığında maçı kazanabilecek 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Ama bunu değerlendiremedik. Bu yüzden galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum ve üzgünüm. Ama son haftalara girildikçe ligde artık alınan her puanın daha da kıymetli olduğunun farkındayız. Bu nedenle 1 puan bizim adımıza kötünün iyisi oldu" şekilde konuştu.

Önlerinde çok önemli bir Kasımpaşa karşılaşması olduğunu ifade eden Güven, "Önümüzde Kasımpaşa ile sahamızda oynayacağımız bir başka kritik maç bulunuyor. İnşallah on iki maçtaki iyi ve mücadeleci oyunumuzu o maçta skora da yansıtarak kazanmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim