Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, uzun bir aranın ardından taraftarının karşısına çıkıyor. Ligde verilen aradan sonra yaklaşık 1 aydır kendi evinde maça çıkmayan Anadolu Kartalı, bugün bu özleme son verecek. Aynı zamanda 8 haftadır kazanamayan Konyaspor, bugün oynanacak Sivasspor maçı ile de bu hasrete son vermek istiyor. Temsilcimizin Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma bugün saat 16.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda başlayacak Zorbay Küçük’ün yöneteceği maçta genç hakemin yardımcılıklarını Erdem Bayık, Hakan Yemişken ve Mert Güzenge yapacak.

KONYASPOR 8 HAFTADIR KAZANAMIYOR

Atiker Konyaspor, ligde çıktığı son 8 maçtan galibiyet alamadı. Yeşil beyazlı takım son olarak kendi evinde oynadığı Antalyaspor maçını 2-0 kazanmıştı. Bu maçtan sonra 3 puana hasret kalan Anadolu Kartalı, çıktığı karşılaşmalarda 4 beraberlik 4 yenilgi aldı. Özellikle iç sahada kaybedilen puanlar Konyaspor’un 9.sıraya kadar gerilemesinde etkili oldu. Temsilcimiz iç sahada Malatyaspor ve Göztepe ile berabere kalırken, Kayserispor ve Çaykur Rizespor’a mağlup oldu.

SAKATLAR İYİLEŞİYOR

Anadolu Kartalı Atiker Konyaspor, son dönemde yaşanan sakatlıklar nedeniyle birçok puan kaybetti. Özellikle hücum hattındaki eksiklikler Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı kadro kurma noktasında zorda bıraktı. Yeşil beyazlı takımda sakatlığı iyileşen oyuncular hafta içinde takımla birlikte çalıştı. Ömer Ali Şahiner, Abdou Razack Traore ve Ali Çamdalı’nın antrenmanlara katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bu oyuncular Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın forma vermesi durumunda bugünkü Sivasspor maçında oynayabilecek.

TARAFTARDAN ZİYARET

Konyaspor’un son dönemde aldığı kötü sonuçların ardından yeşil beyazlı takımın taraftarı antrenman ziyaretinde bulundu. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve oyunculara destek veren Nalçacılılar Grubu, Sivasspor maçının kazanılacağına inandıklarını ifade etti. Teknik heyet ve oyuncular taraftarın verdiği desteğe teşekkür ederek, sahada ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

SİVASSPOR’DA DA EKSİKLER VAR

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bugün deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak.  Ligde son iki maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 ve sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a 3-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, Konyaspor karşısında çıkış arayacak. Sivasspor, ligde geride kalan periyotta 34 puan toplayarak puan cetvelinde 12. sırada yer alırken, Konyaspor ise 35 puanla 9. sırada bulunuyor. Karşılaşma öncesi Sivas temsilcisinde Hugo Vieira'nın sakatlığı bulunurken, Hakan Arslan ve Özer Hurmacı sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim