Bu maçtan 3 gün sonra iç sahadan Afyon Belediyesi ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan mavi beyazlı takımı yoğun bir fikstür bekliyor. Ancak Selçuklu Belediyespor’un Hırvat oyuncusu Fran Pilepic, bu süreçte daha fazla yorulacak. Sezon başında takıma kazandırılan be performansı ile alkış alan tecrübeli oyuncu Afyon Belediyesi ile oynanacak maçın ardından ülkesine giderek burada Hırvatistan Milli Takımı’nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde forma giyecek. Fran, 12 gün içinde üçü Türkiye’de, ikisi Hırvatistan’da olmak üzere 5 maça çıkacak.

AFYON MAÇINDAN SONRA GİDECEK

Ülkesinin milli takımına çağırılan ve bu süreçte de Selçuklu Belediyespor’un da yoğun maç trafiğine giren Fran Pilepic, Cuma günü takımının Ankara DSİ ile olan maçının ardından 20 Şubat’ta iç sahada Afyon Belediyesi’ne karşı forma giyecek. Maçın ardından ülkesine gidecek olan oyuncu, Hırvatistan’ın 23 Şubat’ta Romanya ile 26 Şubat’ta da Hollanda ile oynayacağı maçlarda ülkesine katkı sağlamak için mücadele verecek. Milli maçlardan sonra Türkiye’de dönecek Hırvat oyuncu, 28 Şubat’ta Selçuklu Belediyespor’un Bakırköy Basket ile oynayacağı maçta forma giyecek. 12 günde 5 maça çıkacak tecrübeli oyuncu büyük efor sarf edecek.

HIRVATİSTAN İKİ MAÇI KAYBETTİ

Selçuklu Belediyespor’un başarılı oyuncusu Fran Pilepic’in de davet edildiği Hırvatistan Milli Takımı, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda iki maç oynadı. Hırvat ekibi bu maçlarda Hollanda ve İtalya’ya mağlup olarak grubun son sırasında yer aldı.

MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim