Var Odası platformunun düzenlediği ve Konyaspor tarihinin ilk fotoğraf yarışması başladı. Yarışma sonunda dereceye girenlere sürpriz ödüllerin verileceği fotoğraf yarışmasının son katılım tarihi 31 Mart olarak belirlendi.

Konyaspor tarihinde ilk kez yapılacak olan yarışmada hedefin şehirde, Konyaspor sevgisinin ve bilinirliğin arttırılması, gelecek nesillerin Konyaspor’u tanıması ve bu doğrultuda şehrinin takımını desteklemeyi sağlaması. Yarışmada profesyonel ve amatör tüm fotoğrafçıların ve taraftarların objektifinden Konyaspor’u en güzel şekilde yansıtan eserleri paylaşmak ve motivasyonun arttırılması hedeflenmektedir. Bu bağlamda Var Odası’nın düzenlediği organizasyonun sloganı” Senin Gözünden Konyaspor” olarak duyuruldu. Fotoğraf temasının ise Konyaspor ve yeşil beyaz olacağı öğrenildi.

Yarışmada, profesyonel ve amatör kategori olarak iki ana kategori bulunuyor. Katılımın ücretsiz olmasıyla beraber, her yarışmacının en fazla 4 adet renkli eserle tek kategoride yarışmaya katılabilir maddesi bulunuyor.

JÜRİ BELİ OLDU

Konya’da Düzenlenecek olan yarışmanın jüri üyeleri de belli oldu. Fotoğrafları yorumlayacak ve puanlayacak olan isimler şu şekilde: Mustafa Akgün (Fotoğraf Sanatcısı), Mustafa Binol (Fotoğraf Sanatçısı), Tahir Ceylan (Fotoğraf Sanatçısı), Uğur Özteke (Gazeteci) ve Bahri Bıçakçı (Konyaspor Kulübü Genel Müdürü).

VERİLECEK ÖDÜLLER

 ‘Bu Şehrin Takımı Konyaspor’ adlı fotoğraf yarışmasının ödül töreninin tarihi daha sonra açıklanacakken Profesyonel kategorinin, birincisine, 3000 TL + Konyaspor forması, ikincisine 2000 TL + Konyaspor forması, üçüncüsüne ise 1000 TL + Konyaspor forması, mansiyon olarak görülen isim için de 500 TL + Konyaspor forması verilecek.

Amatör kategoride yarışacak olan yarışmacıların birincisine Huaweı marka cep telefonu + Konyaspor forması, İkincisine Air Bet Touch TTEC Kablosuz Kulaklık + Konyaspor forması, üçüncüsüne ise Reader M7 Go Tablet + Konyaspor formasının verileceği aktarıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim