Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’da forma kampanyası heyecanı yaşanıyor. Sosyal medyada Konyaspor taraftarı ile etkileşimi sırasında taraftarların isteğini kırmayan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın fitilini ateşlediği forma kampanyası ilk günde geniş yankı uyandırdı. Siyasetçilerden futbolculara kadar her alandan Konyasporlu, önemli miktarda forma alma sözü verdi. İlk günden KonyaStore’a yüzlerce forma siparişi yağdı. 

KONYASPOR KURUMSALLAŞTIRDI

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve sosyal medyadaki Konyaspor taraftarının başlattığı forma kampanyasına Konyaspor başkanı Hilmi Kulluk da katılarak kampanyayı kurumsal hale getirdi. Başkan Hilmi Kulluk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Taraftarımızın başlattığı, Spor Genel Müdürü’müz Sayın Mehmet Baykan’ın fitilini ateşlediği sembolik rakam "42 forma kampanyasına" katılıyorum. Sayın BŞB Başkanımız Uğur İbrahim Altay siz de belediye başkanlarımız, iş insanlarımızı etiketleyerek kampanyaya destek verir misiniz?” dedi.

FUTBOLCULAR DESTEK YAĞDIRDI

Kampanyanın başlamasından hemen sonra Konyasporlu futbolculardan da destek geldi. Konyaspor’un kaptanlarından Selim Ay, “Kampanyaya ben de 50 formayla destek veriyorum. Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı ve Ali Turan, sizleri de davet ediyorum. Hadi bakalım kaptanlar” ifadelerini kullandı. 

Ömer Ali Şahiner’in cevabı ise olukça ilginç oldu. Tecrübeli futbolcu Selim Ay’a cevap olarak, “Yanlış hesabı etiketlediğin için sana +50 forma yazıyorum Selim Ay. Ben de 100 forma alarak destek oluyorum ve topu sizlere atıyorum Recep Konuk, Selman Özboyacı, Yüksel Toksoy ve Orkun Yazgan” dedi. 

BÜYÜK GÜN BUGÜN

Konyaspor’un forma kampanyası sosyal medya ile sınırlı kalmayacak. Bugün Konyaspor yönetimi kampanyayı daha hızlandıracak adımlar atacak. Kısa süre içinde bütün şehirde forma seferberliğinin başlatılması bekleniyor. 

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim