Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına kilitlenmiş durumda. Maçın hazırlıklarına Pazartesi günü başlayan Kartallar, Kadıköy'den puan ya da puanlarla dönmek istiyor

Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları dün yapılan tek antrenmanla devam etti. Gençlerbirliği maçının ardından bir günlük izin yapan temsilcimiz, Pazartesi günü itibari ile yeniden topbaşı yapmıştı. Dünü Konyaspor Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde tek idmanla geçiren temsilcimiz deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçına kilitlenmiş durumda. Tarihi boyunca sarı-lacivertli ekibe karşı şansı tutmayan Torku Konyaspor bu maçta şeytanın bacapını kırmak istiyor. Yeşil-Beyazlılar, Fenerbahçe'yi son olarak 2013-2014 sezonunda kendi sahasında 3-2 mağlup etmiş daha sonra hiç galibiyet alamamıştı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da maçın hazırlıkları devam ediyor. Dün Tatlıcak Tesisleri'nde bir idman gerçekleştiren temsilcimiz taktik bir idman gerçekleştirdi. Isınma koşusu ile başlayan antrenmanda dar alanda pas çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı. Aykut Kocaman gözetiminde idmanda, kaleciler kaleci antrenörü Hakan Baygın ile birlikte çalıştı. Yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

FENERBAHÇE'YE ŞANSIMIZ TUTMUYOR

Temsilcimiz Torku Konyaspor'un tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmalarda Fenerbahçe'nin büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Daha önce yapılan 28 lig karşılaşmasında Fenerbahçe 25 kez kazanırken, Torku Konyaspor sadece 2 kez galip gelebildi. Geçtiğimiz sezon Torku Arena'da oynanan karşılaşmayla ilk beraberlik yaşandı. Fenerbahçe ligde toplamda 86 gol atarken Konyaspor 31 gol atabildi. Fenerbahçe, Konyaspor'u son olarak geçtiğimiz yılın ilk maçında 2-1 mağlup etmişti.

TARİHİ GALİBİYET

Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, Fenerbahçe'yi son olarak 2013-2014 sezonunda Konya Atatürk Stadyumu'nda mağlup etmişti. Sezonun birinci haftasındaki karşılaşmada Fenerbahçe ilk yarıyı 2-0 önce kapatmış Konyaspor ikinci devrede bulduğu 3 golle maçtan 3-2 galip ayrılmıştı. Torku Konyaspor'un gollerini Tomas Borek, Ali Çamdalı ve Recep Aydın atmıştı. O dönem Torku Konyaspor'un başında Uğur Tütüneker, Fenerbahçe'nin başında ise Ersun Yanal vardı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim